Μυστήριο στο παλάτι: Kύκνοι της Βασίλισσας βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες

Μυστήριο στο παλάτι: Kύκνοι της Βασίλισσας βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες

Μυστήριο στο παλάτι: Kύκνοι της Βασίλισσας βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες

Δώδεκα από τους κύκνους της βασίλισσας Ελισάβετ δέχθηκαν σφαίρες υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες στην αγγλική εξοχή. Δύο μάλιστα εξ αυτών υπέκυψαν στα τραύματά τους. Την είδηση μεταδίδει η βρετανική Sun, σημειώνοντας ότι και τα δώδεκα πτηνά δέχθηκαν στις σφαίρες στο κεφάλι. Οι επιθέσεις έγιναν σε δύο φάσεις, ενώ αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε ήδη σε εξέλιξη.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Τέσσερις κύκλοι δέχθηκαν πυρά, με τον έναν εξ αυτών να πεθαίνει και άλλους τρεις να υφίστανται σοβαρά τραύματα. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η αστυνομία επιβεβαίωσε πως άλλοι οκτώ κύκνοι πυροβολήθηκαν κοντά στον ποταμό Thames.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους ευχαρίστηση μπορεί κάποιος να αντλεί πυροβολώντας κύκνους» ανέφερε η Wendy Hermon από τον βρετανικό ίδρυμα
υποστήριξης κύκνων. «Είναι ειρηνικά και πανέμορφα πλάσματα και εμπιστεύονται τους ανθρώπους που τους ταϊζουν» πρόσθεσε. Η Hermon επιβεβαίωσε πως και οι δώδεκα κύκνοι αποτελούν περιουσία της βασίλισσας.

«Νομίζω ότι η βασίλισσα θα αισθανθεί τρόμο όταν μάθει ότι κάποιος πυροβολεί βρίσκει ευχαρίστηση στο να πυροβολεί κύκνους» τόνισε

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *