Ναταλία Γερμανού: «Θέλω κάποιον να γεράσω μαζί του»

Ναταλία Γερμανού: «Θέλω κάποιον να γεράσω μαζί του»

Ναταλία Γερμανού: «Θέλω κάποιον να γεράσω μαζί του»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News παραχώρησε η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη μοναξιά και την επιθυμία της να ζήσει ξανά ένα μεγάλο έρωτα!

Στην τελευταία µας συνέντευξη είχες πει: «Τέλος, αρκετά µίλησα για τα προσωπικά µου, δεν θα το ξανακάνω». Είχαµε πιστέψει ότι δεν θα κρατηθείς, αλλά κρατήθηκες. Είναι πια η πάγια θέση σου αυτή;
Πάγια θέση (σ.σ.: γελάει)! Απλώς δεν θέλω πια -στο µέτρο που το ελέγχω- να βλέπω την ιδιωτική µου ζωή κρεµασµένη στα περίπτερα. Όσο πιο προσωπική, τόσο πιο ευτυχισµένη!

Θεωρείς ότι έκανες λάθη αφήνοντας τους προβολείς να «λούσουν» περασµένες σχέσεις σου;
Απερισκεψία ας την πούµε. Αφήνεις πολλά µάτια να βλέπουν, πολλά στόµατα να έχουν άποψη. ∆εν υπάρχει λόγος.

Κάηκε σχέση σου από τα δυνατά φώτα;
Οι δυνατές σχέσεις δεν καίγονται από δυνατά φώτα. Καίγονται από έλλειψη προσπάθειας. Καίγονται όταν τις αφήνεις να καούν. ∆ική µου είναι η ευθύνη λοιπόν, όχι της δηµοσιότητας.

Και τώρα; Ή παίζεις καλό κρυφτό από τους παπαράτσι ή διάγεις βίο µονήρη. Τι παίζει από τα δύο; ∆εν θέλω όνοµα και επάγγελµα, αλλά απάντηση αν είσαι µόνη σου ή όχι…
Είµαι ελεύθερη! Μου αρέσει πιο πολύ σαν λέξη από το «µόνη»!

Τον έζησες ως σήµερα τον µεγάλο έρωτα;
Βέβαια! Και θα τον ξαναζήσω, Βασίλη µου!

Το βασιλόπουλο του παραµυθιού ήρθε ποτέ;
Πω-πω και πέτυχες τώρα κοριτσάκι που, όταν ήταν µικρό, της διάβαζε η γιαγιά παραµυθάκια για να κοιµηθεί! Κοιµόµουν στα πρώτα τρία λεπτά, το πιστεύεις; ∆εν έµαθα ποτέ τι έγινε µε αυτό το περίφηµο βασιλόπουλο (σ.σ.: γελάει)!

«Θέλω κάποιον να γεράσω µαζί του». Την έχεις πει την ατάκα αυτή;
Θέλω κάποιον να ταξιδεύω µαζί του. Αυτό το λέω συχνά. Το ρήµα «γερνάω» το χρησιµοποιώ κάνοντας συνήθως πλάκα µε τους φίλους µου, ίσως για να το ξορκίσω, γιατί δεν µου αρέσει αυτό που φέρει και κουβαλάει. Μεγαλώνουµε, ωριµάζουµε, πεθαίνουµε. Έτσι την έχω τη σειρά εγώ. Θέλω λοιπόν κάποιον να µεγαλώσω -κι άλλο- µαζί του! Αυτό.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *