Ναταλία Γερμανού: Τα hate messages, οι αποκαλύψεις & η σχέση με τον Γκλέτσο

Ναταλία Γερμανού: Τα hate messages, οι αποκαλύψεις & η σχέση με τον Γκλέτσο

Ναταλία Γερμανού: Τα hate messages, οι αποκαλύψεις & η σχέση με τον Γκλέτσο

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καλεσμένη στο πλατό του “Happy Day”; Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δε Γίνεται» εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, το πρωί της Παρασκευής.

 

«Πώς αποφάσισα να απαντήσω στα hate messages» 

Για την πολυσυζητημένη ενότητα με τα «μηνύματα μίσους» στην εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε: «Εγώ με το twitter έχω μια σχέση ιδιαίτερης αγάπης, δεν ξέρω γιατί. Είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ιδιαίτερη αδυναμία, είναι το social media που μου πάει περισσότερο. Και σκέφτηκα πως όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να σου γράψει ένα μήνυμα “μίσους” είναι κι αυτό μια μορφή ενδιαφέροντος. Είναι ένας τρόπος να σου πει “σε παρακολουθώ, ίσως όχι για να σου πω ότι είσαι καταπληκτική και Θεά” αλλά να σου πει “σε βλέπω αλλά μου τη σπάει αυτό”. Το να διαβάσεις στον αέρα είναι μήνυμα μίσους στην Αμερική είναι κάτι τρομερά διαδεδομένο. Στην Αμερική εκτός από τους παρουσιαστές τα διαβάζουν και super stars πρώτου μεγέθους στον αέρα. Ο καθένας απαντά όπως θέλει. Η Beyonce απαντά χιουμοριστικά, ο Sean Penn βγαίνει και τους βρίζει χειρότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα

Ωστόσο, τα πραγματικά υβριστικά μηνύματα παραδέχθηκε πως τα προσπερνά: «Εσύ επειδή έχεις οικογένεια είσαι μια άλλη κατηγορία. Όταν κάποιος ξεκινήσει να σου γράψει κάτι και περιλάβει το παιδί σου, τον γονιό σου ή τον άντρα σου, περνάμε σε άλλη κατηγορία που φλερτάρει πάρα πολύ με τη χυδαιότητα. Μου έχει τύχει και το πολύ χυδαίο που θα προσβάλει την οικογένειά μου μπορεί να τον μπλοκάρω, αλλά σίγουρα δεν θα του απαντήσω. Θα απαντήσω σε κάτι που θα βρω ότι έχω έστω ένα ψίχουλο εξυπνάδας ακόμα και αν με προσβάλει».

 

Η προσωπική ζωή της σήμερα

«Στη ζωή μου έχω πάρα πολύ ερωτευτεί, ενθουσιαστεί, γελάσει, πονέσει… Τα έχω κάνει όλα! Έφτασα σε ένα σημείο, περίπου πριν 2 χρόνια, και κατάλαβα πως τα έκανα όλα και στον υπερθετικό βαθμό. Ξέρεις κάτι άφησα λίγο πίσω; Τη δημιουργικότητα της δουλειάς μου. Και τότε είπα ότι θέλω να δουλέψω πολύ και σοβαρά, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζω, ότι εργάζομαι και απλά επιβιώνω, αναπνέοντας μηχανικά. Αλλά δεν είναι μια προσωπική ζωή που έχει τόσο ενδιαφέρον ώστε να δει και το φως της δημοσιότητας» εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναταλία Γερμανού: Δεν φαντάζεστε τι δήλωσε για τη σχέση με τον Παρθένη!

Μάλιστα, η ίδια συνέχισε: «Υπάρχουν μέρες που μπορεί να σκεφτώ ότι θα ήθελα αυτό που ζω να το μοιραστώ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ή ένα βράδυ να μπορώ να βρω παρηγοριά σε μια αγκαλιά, όταν έχω περάσει μια δύσκολη μέρα. Αλλά αυτές είναι συγκεκριμένες μέρες και στιγμές. Δεν είναι οι περισσότερες. Υπερισχύουν οι όμορφες στιγμές της ανεξαρτησίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Throwback: O Ανδρέας Γιόρτσιος μαζί με τη Ναταλία Γερμανού στη Λεμεσό πριν από 15 χρόνια (φωτογραφία)

Πώς είναι σαν σύντροφος; «Στις σχέσεις μου ήμουν πάντα η δίκαιη. Δεν υπήρξα ποτέ μοιραία. Το να είσαι διάσημη δεν σε κάνει απαραίτητα μοιραία. Αντίθετα μπορεί να σε κάνει και προϊόν εκμετάλλευσης, αν δεν το χειριστείς και πολύ σωστά. Νομίζω πως το απέφευγα την τελευταία στιγμή. Ίσως γιατί έπεφτα σε ανθρώπους που δεν ήθελαν να με εκμεταλλευτούν ή έφευγα τη στιγμή που το καταλάβαινα. Δεν υπήρξα ούτε μοιραία, ούτε θύμα. Νομίζω ότι κράτησα μια ισορροπία στη ζωή μου πάντα. Έτυχα και σε ανθρώπους που ήταν πολύ καλοί. Κάνω τον σταυρό μου. Και τουλάχιστον αυτοί που με ενδιαφέρουν εμένα με αγαπάνε ακόμα» απάντησε, συμπληρώνοντας: «Βαριέμαι εύκολα, είναι αλήθεια αυτό. Με καταπίνει η καθημερινότητα, η φθορά και η επανάληψη. Μόλις μου φύγει ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα της καψούρας, αν η σχέση δεν περάσει στη φάση της συντροφικότητας και της αγάπης, αν δεν περάσει ωραία να κουμπώσει στο επόμενο στάδιο, αισθάνομαι ένα κενό, ότι κάτι δεν πάει καλά και εκεί είναι που δεν έχω κάτι να δώσω και κάτι να πάρω».

Η άγνωστη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο

Για άγνωστο ειδύλλιό της με τον Απόστολο Γκλέτσο, πριν 23 χρόνια, αποκάλυψε: «Μιλούσαμε στην εκπομπή πριν από δύο Σαββατοκύριακα για τον Απόστολο και νόμιζα ότι ήταν γνωστό, πως το ξέρανε. Η σχέση μας είχε κρατήσει πάρα πολύ, σχεδόν τρεις μήνες ή τέσσερις. Ήταν το 1995. […] Εννοείται πως είναι από τους πιο ωραίους άντρες. Για αρχή είναι από τους πιο εντάξει, από τα καλύτερα παιδιά που έχω κάνει σχέση, από τα πιο σωστά παλικάρια. Έχει και τρομερή πλάκα! Όσο πρόλαβα να τον ζήσω, πολύ τον ζήλευα. Αλλά δεν πρόλαβα και πολύ, ήταν λίγο σύντομο. Γι’ αυτό και αγαπηθήκαμε έτσι…».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *