Νέα καλοκαιρινά κοκτέιλ-mules #ΣτοFridaysBar

Νέα καλοκαιρινά κοκτέιλ-mules #ΣτοFridaysBar

Νέα καλοκαιρινά κοκτέιλ-mules #ΣτοFridaysBar

Ποιος είπε ότι τα TGI Fridays σημαίνουν μόνο ποιοτικό φαγητό; Μύθος!

Επειδή οι καλοκαιρινές βραδιές είναι ιδανικές για καλή παρέα, δροσιστικά κοκτέιλ, γέλια και άφθονη διασκέδαση, τα μπαρ της αλυσίδας TGI Fridays παρουσιάζουν τα Fridays Mules, 4 νέα δημιουργικά κοκτέιλ με μπύρα από τζίντζερ και premium spirits.

Τα νέα Fridays Mules ετοιμάζονται από τους ταλαντούχους bartenders των Fridays που εκπαιδεύονται συνεχώς για να δημιουργούν τέλεια κοκτέιλ.

Είναι γεγονός ότι στους Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς «Bartender Championship», bartenders από τα Fridays Κύπρου έχουν κερδίσει αρκετές φορές την πρώτη θέση. Ενώ με τις τεχνικές flairing, οι έμπειροι bartenders δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα στο μπαρ!

Τα 4 καινούρια κοκτέιλ σερβίρονται στα γνωστά χάλκινα ποτήρια των mules και όλα περιέχουν premium συστατικά όπως μπύρα από τζίντζερ και νέκταρ αγαύης.

Το καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων, ξεκινά λοιπόν με το Greek Mule, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το μεσογειακό καλοκαίρι του νησιού μας και έχει ως βάση το λικέρ μαστίχας Skinos.

Το Fresh Strawberry Mule δημιουργήθηκε για να δώσει άφθονη φρεσκάδα στο καυτό καλοκαίρι με premium βότκα και φρέσκιες φράουλες.

Το Mexican Mule είναι εμπνευσμένο από τις γεύσεις του μακρινού Μεξικού, αφού κύριο συστατικό του είναι η premium silver τεκίλα.

Η σειρά των νέων mule ολοκληρώνεται με το Gin Mule, το οποίο, όπως προδίδει και η ονομασία του, περιέχει premium τζίν.
Τα Fridays Mules είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα μπαρ των TGI Fridays σε όλες τις πόλεις, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις.

Και επειδή κάθε καλοκαίρι έχει και μια ιστορία, μοιράσου την δικιά σου ιστορία με τα Fridays Mules στα social media με το hashtag #ΣτοFridaysBar.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *