ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΝέες «βόμβες» πρίγκιπα Χάρι προς το παλάτι: «Δεν ήθελα να συμβεί ό,τι...

Νέες «βόμβες» πρίγκιπα Χάρι προς το παλάτι: «Δεν ήθελα να συμβεί ό,τι και στην μητέρα μου»

«Έφυγα από το παλάτι για να σπάσω τον κύκλο του πόνου που ένιωσα μεγαλώνοντας, ήταν σαν να ζω σε ζωολογικό κήπο» ήταν αυτά που δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο Armchair Expert podcast του Dax Shepard.

Ο Πρίγκιπας Χάρι σε αυτή την νέα συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρεται στον τρόπο που τους μεγάλωσε ο πατέρας του, με μία ουσιαστικά ολομέτωπη επίθεση προς αυτόν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε “υποφέρει” λόγω της ανατροφής του από τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο και ότι εκείνος με τη σειρά του αντιμετώπισε τον ίδιο όπως του είχαν φερθεί, διαιωνίζοντας έτσι τον πόνο.

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Χάρι εξομολογήθηκε αρχικά ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή από τότε που ήταν 20 ετών εξαιτίας του κακού “που προκάλεσε στη μητέρα του” πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Εξομολογήθηκε ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή από όταν ήταν πολύ νέος, βλέποντας την εξέλιξη της μητέρας του μέσα σε αυτήν, τονίζοντας ότι ο πριγκιπικός της ρόλος την κατέστρεψε, κάτι που δε θα ήθελε για την σύζυγο του, Μέγκαν.

Τα καρφιά προς τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο

Στην ερώτηση αν αισθάνθηκε “σε κλουβί” όσο ασκούσε τα πριγκιπικά καθήκοντα, είπε: “Γύρω στα 20 σκεφτόμουν ότι δεν την ήθελα τη δουλειά, δεν ήθελα να είμαι εκεί. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε στη μαμά μου, πώς θα έχω μια σύζυγο και μια οικογένεια όταν ξέρω ότι θα συμβεί και πάλι”.

Όσον αφορά την σχέση του με τον πατέρα του, σε ερώτηση που δέχθηκε ο Χάρι απάντησε πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε υποφέρει τόσο πολύ στην παιδική του ηλικία ως γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, και ο πόνος του αυτοματοποιήθηκε και τόν έκανε να συμπεριφέρεται ανάλογα και στον γιο του.

Αυτός ήταν ένας πολύ καλός λόγος για εκείνον να εγκαταλείψει το Παλάτι, καθώς δε θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στα δικά του παιδιά.

“Δεν πιστεύω πως θα πρέπει να κουνάμε το δάχτυλο και να κατηγορούμε κάποιον, αλλά όταν το θέμα φτάνει στα οικογενειακά, θεωρώ ότι αν εγώ έχω υποφέρει, γιατί στο παρελθόν είχε υποφέρει και ο πατέρας μου ή η μητέρα μου, τότε πρέπει να σπάσω αυτή την αλυσίδα, προκειμένου να μην υποφέρουν τα παιδιά μου”, είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ πρόσθεσε: “Υπάρχει τόσος πόνος, ο οποίος περνάει σε εμάς ανεξαρτήτως, οπότε σαν γονιός οφείλω να πω: Ξέρεις, αυτό συνέβη σε εμένα, οπότε θα σιγουρευτώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί και στα παιδιά μου”.

Όταν ο Σέπαρντ τον ρώτησε αν η ζωή σαν royal ήταν σαν να ζούσε σε ένα κλουβί, o Χάρι απάντησε: “Είναι απλά μια δουλειά, σωστά; Βούλωστο και κάνε αυτό που πρέπει. Ήμουν στις αρχές των 20 μου και σκεφτόμουν: “Δεν θέλω αυτήν τη δουλειά, δεν θέλω να είμαι εδώ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS