Νεκρή βρέθηκε πρώην Μις Βρετανία και σταρ ριάλιτι -Επασχε από κατάθλιψη

Νεκρή βρέθηκε πρώην Μις Βρετανία και σταρ ριάλιτι -Επασχε από κατάθλιψη

Νεκρή βρέθηκε πρώην Μις Βρετανία και σταρ ριάλιτι -Επασχε από κατάθλιψη

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Μέντμπερν του Πόντελαντ, η πρώην Μις Βρετανία και σταρ του ριάλιτι Love Island, Σόφι Γκράντον.

Η 32χρονη, σύμφωνα με φίλους της, πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ είχε οικονομικά προβλήματα. «Υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος και είχε οικονομικό πρόβλημα, το οποίο της πρόσθετε περισσότερο άγχος», δήλωσε φίλος της, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Οι φίλοι της πίστευαν πως ήταν καλά, ερωτευμένη και είχε μια καλή ζωή. Ωστόσο, ένας στενός της φίλος της πέθανε και αυτό την επηρέασε πολύ άσχημα», προσθέτει.

Η Σόφι, που ήταν σταρ του Love Island, «είχε πουλήσει την ψυχή της στο ριάλιτι», όπως ανέφεραν τα κοντινά της πρόσωπα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσίευε στα social media τον αγώνα της με την κατάθλιψη.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο θάνατός της δεν συνδέεται με εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση.

«Εντοπίσαμε σε σπίτι στο Medburn, στο Ponteland, μια γυναίκα 32 ετών νεκρή. Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από το θάνατό της. Θα ετοιμαστεί έκθεση από τον ιατροδικαστή», ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Happy Birthday Baby 🎂💖

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *