Νέο άλμπουμ με σπουδαίες συμμετοχές από την Bonnie Tyler

Νέο άλμπουμ με σπουδαίες συμμετοχές από την Bonnie Tyler

Νέο άλμπουμ με σπουδαίες συμμετοχές από την Bonnie Tyler

Την επιστροφή της στη δισκογραφία ανακοίνωσε η Bonnie Tyler, με ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει 14 νέες συνθέσεις καθώς και συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς στην ιστορία της μουσικής.

Το νέο εγχείρημα έχει τίτλο «Between The Earth And The Stars» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου από τη δισκογραφική earMUSIC / Edel.

Αποτελεί το 17ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ για την Ουαλή τραγουδίστρια και όπως αρμόζει σε μια καλλιτέχνιδα του αναστήματος της Tyler, περιλαμβάνει συνεργασίες με μουσικούς θρύλους όπως τον Francis Rossi, συνιδρυτή και κιθαρίστα των Status Quo.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν ακόμα τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες που κατέχουν τίτλο τιμής για την πολύτιμη προσφορά τους στη βιομηχανία της μουσικής, ο Sir Cliff Richard, ο Sir Rod Stewart και ο Sir Barry Gibb των BeeGees.

Για την παραγωγή η Tyler συνεργάστηκε με τον David Mackay που είχε επιμεληθεί τις δυο πρώτες της κυκλοφορίες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τρία από τα νέα τραγούδια έχει γράψει η Amy Wadge που είναι γνωστή για το «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran και έχει επίσης συνεργαστεί με την Camila Cabello μεταξύ άλλων.

Η Bonnie Tyler δήλωσε σχετικά: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στο στούντιο αλλά για να τιμήσω τα 50 χρόνια μου στη μουσική βιομηχανία θεώρησα ότι έπρεπε να παρουσιάσω κάτι σπουδαίο και αυτό πραγματικά έκανα».

Το «Between The Earth And The Stars» περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Hold On
2. Battle Of The Sexes (Ντουέτο με τον Rod Stewart)
3. Slow Walk
4. Seven Waves Away (Συμμετέχει στη σύνθεση ο Barry Gibb)
5. Someone’s Rockin’ Your Heart (Ντουέτο με τον Francis Rossi)
6. Older
7. Taking Control (Ντουέτο με τον Cliff Richard)
8. Between The Earth And The Stars
9. Don’t Push Your Luck
10. To The Moon And Back
11. Bad For Loving You
12. Let’s Go Crazy Tonight
13. Missing You
14. Move.

Πηγή : http:// www.kiss929.gr/ http:// www.kiss929.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *