Νέο κατάστημα Υves Rocher στην καρδιά της Λεμεσού

Νέο κατάστημα Υves Rocher στην καρδιά της Λεμεσού

Νέο κατάστημα Υves Rocher στην καρδιά της Λεμεσού

Το κέντρο της Λεμεσού έχει πλέον αποκτήσει αέρα φυσικής ομορφιάς, αφού το νέο κατάστημα Υves Rocher έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στην οδό Ανεξαρτησίας και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό, χαρίζοντάς όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που προσφέρει η φύση.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Υves Rocher στη Λεμεσό, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό με μουσική και φυσικά πολλές εκπλήξεις. Εκεί, το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει τον κόσμο της βοτανικής ομορφιάς και να επωφεληθεί φανταστικών προσφορών σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα όλων των υπόλοιπων καταστημάτων της αλυσίδας, με την υπόσχεση να δώσει σε όλους αξέχαστες στιγμές φυσικής ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης, μέσα από αγαπημένες σειρές προϊόντων εμπνευσμένες από τη φύση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την Κύπρο.

Το όραμα της Υves Rocher ξεκίνησε από τη Γαλλία, λειτουργώντας πάντοτε σε αρμονία με το περιβάλλον και τη φύση, ενώ είναι αφιερωμένο στην φυσική ομορφιά. O όμιλος C.A.Papaellinas, ανέλαβε από το 2013 τη διανομή στην Κύπρο των Νο. 1 καλλυντικών στη Γαλλία, Υves Rocher, με 6 καταστήματα σε όλη την Κύπρο να βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του κοινού.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *