Νέο προϊόν Αναρή Delact από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης

Νέο προϊόν Αναρή Delact από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης

Νέο προϊόν Αναρή Delact από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης

Νέο, καινοτόμο προϊόν χωρίς λακτόζη λανσάρει η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή αναρή delact που έρχεται να εμπλουτίσει με αυτή την καινοτομία την γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων της κυπριακής αγοράς και ειδικά τις διαθέσιμες επιλογές για τα άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Το νέο προϊόν αναρή delact ενισχύει τη σειρά χωρίς λακτόζη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, σε συνέχεια του λειτουργικού γάλακτος Delact της εταιρείας, που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών με διατροφικές ευαισθησίες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ισορροπημένη και πλούσια σε ποικιλία διατροφή χωρίς ενοχλήσεις.

Η λακτόζη είναι το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος, το οποίο προκαλεί δυσανεξία στα άτομα των οποίων ο οργανισμός αδυνατεί να το μεταβολίζει εύκολα. Ως εκ τούτου τα γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς λακτόζη περιέχουν το ένζυμο λακτάση, που έχει τη δυνατότητα να διασπά τη λακτόζη του γάλακτος, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ενοχλήσεων.

Η αναρή delact της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ παράγεται από 100% κυπριακό γάλα, από επιλεγμένες φάρμες, είναι απαλλαγμένη από λακτόζη και φιλική στο πεπτικό σύστημα, ενώ διατηρεί όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και την αγαπημένη γεύση της αναρής. Γνωστή ως το μαλακό λευκό κυπριακό τυρί με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, η αναρή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ως συνοδευτικό ή ως συστατικό σε σάντουιτς και σαλάτες.

Η αναρή delact από τη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διατίθεται σε συσκευασία 200γρ και είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *