NEWSΧρυσές Συνταγές με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα από τη Μαριλένα Ιωαννίδου!

Χρυσές Συνταγές με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα από τη Μαριλένα Ιωαννίδου!

Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, η Μαριλένα Ιωαννίδου, βάζει τα παραδοσιακά μας προϊόντα σε μη παραδοσιακές συνταγές και φτιάχνει μοναδικά πιάτα γεμάτα γεύση και νοστιμιά.

Στο τεύχος θα βρείτε μοναδικές συνταγές για:

  • γαρίδες flambe με ζιβανία ● quiche με παφίτικο τυρί και λούντζα ● πίτα με παραδοσιακά λουκάνικα και chutney ντομάτας ● μπιφτεκάκια με χοιρομέρι ● ceviche με λαβράκι και ελιές τσακιστές ● ταρτάρ σολομού με χαρουπόμελο και μάνγκο ● τραγανές πιτούλες με χαλίτζια, γιαούρτι και αναρή ● κιουνεφέ με φρέσκο χαλούμι ● πουτίγκα με μαρμελάδα κιτρόμηλο και αρκατένα ● αναρόκρεμα με παστελάκι και άλλα.

Χορηγός οι σαλάτες GardenFresh. Με 100% φυσικά αγνά συστατικά. Κομμένα και διαλεγμένα με αγάπη για να προσφέρουν φρεσκάδα στο κάθε σας πιάτο.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί, το TV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!

Chryses Syntages Cover 263

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS