NEWSΑν Χες: Οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram πριν το μοιραίο τροχαίο

Αν Χες: Οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram πριν το μοιραίο τροχαίο

Η 53χρονη ηθοποιός βρισκόταν με συναδέλφους της σε γυρίσματα και ήταν χαρούμενη και χαμογελαστή.

Μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο «πρωταγωνίστησε», η ηθοποιός Αν Χες άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, και αφού η Χες αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Υπενθυμίζεται, ότι οι γιατροί της ηθοποιού είχαν ενημερώσει την οικογένειά της, ότι δεν θα επιβίωνε.

Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram
Στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο, βλέπουμε τη Χες να χαμογελάει ενώ βρίσκεται στο πλατό μιας ταινίας με τον Joey Lawrence και τη σύζυγό του Samantha Cope Lawrence. «Καλές στιγμές στα γυρίσματα με τους Lawrence Bros!» έγραφε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Heche (@anneheche)

Την προηγούμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η ηθοποιός είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τα γυρίσματα. «Η καλοκαιρινή μου δουλειά!», έλεγε χαρούμενη, δείχνοντας το πουά καλοκαιρινό φόρεμα και το κρεμ καπέλο που φορούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Heche (@anneheche)

Το ευχαριστώ της οικογένειας

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Χες παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS