NEWSAnne Heche: Όσα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της

Anne Heche: Όσα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της

O θάνατος της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις και ηθοποιού, Anne Heche προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, καθώς μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε που την κατέστησε κλινικά νεκρή η οικογένειά της πήρε τη γενναία απόφαση και την αποσυνέδεσε από το μηχάνημα υποστήριξης. Μια βδομάδα μετά, η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της.

Στις 5 Αυγούστου, η ηθοποιός είχε ένα σοβαρό τροχαίο, όταν έπεσε με αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Το αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις τυλίχθηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στις φλόγες και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να καταφέρει να την απεγκλωβίσει από το φλεγόμενο όχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες, η 53χρονη ηθοποιός πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ηθοποιός είχε επίσης ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» – που συμβαίνει συχνά όταν το στήθος ενός θύματος ατυχήματος χτυπά το τιμόνι – ήταν μια άλλη «σημαντική κατάσταση» λόγω της πρόσκρουσης από το τροχαίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS