NEWSΔημήτρης Κόκοτας: H μείωση των φαρμάκων που τον κρατούν σε καταστολή και...

Δημήτρης Κόκοτας: H μείωση των φαρμάκων που τον κρατούν σε καταστολή και οι κίνδυνοι

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην Εντατική του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” εδώ και 26 ημέρες, έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου. 

Οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που τον κρατά σε καταστολή, με στόχο να τον “ξυπνήσουν”. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες και ενδέχεται να διακοπεί εάν κριθεί επικίνδυνη για τον ασθενή.

Στις 9 Απριλίου, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είχε αναφέρει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ότι οι γιατροί είχαν κάνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ωστόσο δεν απέδωσαν.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” για την ψυχολογική της φθορά και τόνισε ότι οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις για την εξέλιξη της υγείας του.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» και πρόσθεσε: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός».

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια γυρισμάτων για το J2US. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Αιμοδυναμική Μονάδα.

kokotas_maket

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS