ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

NEWSΓιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Το 2023 είναι χρονιά εκλογών και πολλοί είναι αυτοί που μέρα με τη μέρα ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια ως υποψήφιοι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής που στις εκλογές του 2019 αναδείχθηκε 2ος σε ψήφους στο Δήμο Περιστερίου με πάνω από 4.500 ψήφους, σήμερα το πρωί μέσω Instagram ανακοίνωσε ότι και στη νέα εκλογική αναμέτρηση θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του μακροβιότερου Δημάρχου της Ελλάδας, του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Εξάλλου όπως έχει δηλώσει, πολλές φορές, ο μόνος λόγος που ασχολείται με την πολιτική είναι γιατί θέλει να είναι σύμμαχος στο όραμα του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, με τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους πιο ενεργούς αντιδημάρχους της χώρας και αυτό είναι εμφανές, εκτός των άλλων, από την αγάπη και την στήριξη που του δείχνουν συνεχώς οι κάτοικοι της περιοχής.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Γιώργος Τσαλίκης – Η ανακοίνωσή του για την υποψηφιότητά του στις εκλογές

“Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεσή μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δήμου για όλη την Ελλάδα! Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ! (Οι φωτό από την κοπή της πίτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS