HomeTALK OF THE TOWNNEWSΚάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατό της

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατό της

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, η είδηση για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδουσε ηλικία 58 ετών.

Η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και 20 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, για την οποία κατά καιρούς είχε μιλήσει μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Η ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος πρόσφατα βίωσε την απόλυτη τραγωδία όταν ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στη θάλασσα. Η Κάτια Νικολαΐδου και ο Οδυσσέας Σταμούλης έμειναν για λίγο παντρεμένοι και ο γάμος τους κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια της πρώην συζύγου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης για την Κάτια Νικολαΐδου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends