NEWSΚέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά την εγχείρηση και η λεπτομέρεια...

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά την εγχείρηση και η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση. 

Την πρώτη είσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση που υπεβλήθει στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον, την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Στην εν λόγω εικόνα, βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας ποζάρει χαμογελαστή έχοντας αγκαλιά τα τρία της παιδιά, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας για το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το σοβαρό χειρουργείο

Μάλιστα, τη φωτογραφία τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Μέσα από αυτή την ανάρτηση η Κέιτ Μίντλετον ευχαριστεί για τη συμπαράσταση που δέχτηκε μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά», αναφέρει.

Να σημειώσουμε, πως δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την ημέρα των Χριστουγέννων ενώ υπενθυμίζουμε ότι εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου όπου παρέμεινε 13 ημέρες και σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα βασιλικά καθήκοντα πριν από το Πάσχα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν

Η 42χρονη επέλεξε μια απλή εμφάνιση επιλέγοντας μπότες Chloe Combat αξίας 250 λιρών, τις οποίες έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν φυσική, φορώντας τζιν, μαύρο polo και πράσινο μπουφάν.

Η Κέιτ δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της. Συνήθως φοράει πάντα το δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο ανήκε παλαιότερα στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, έχει ένα οβάλ ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατίων, πλαισιωμένο από 14 διαμάντια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS