ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWSMAD VMA 2022: Διέλυσαν την εκδήλωση Snik και Light - Άγριο ξύλο...

MAD VMA 2022: Διέλυσαν την εκδήλωση Snik και Light – Άγριο ξύλο με μπουνιές και εικόνες ντροπής

«Μαύρη» μέρα για τα MAD VMA 2022 – Η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα επεισόδια- “Κόβουν” από την τηλεοπτική μετάδοση τις εμφανίσεις των τράπερς.

Εικόνες ντροπής παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για τα MAD VMA 2022 το βράδυ της Τετάρτης (22/6) αφού οι τράπερ Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια των θεατών και χάλασαν τη διοργάνωση της μουσικής βραδιάς.

Η εκδήλωση της οποίας φέτος παρουσιαστές ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς με συμπαρουσιάστρια την Κόνι Μεταξά, διεκόπη απρόσμενα. Ο καβγάς ξέσπασε την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή με τους χορευτές της και αργότερα, όταν στη σκηνή ανέβηκε η Ιώννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε επίσης: Mad VMA 2022: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται και το κύμα στήριξης στα social media

Η Ιωάννα παλιοσπύρου, στη σκηνή, λίγο πριν ξεσπάσει ο δεύτερος τσακωμός

Κάποια στιγμή άτομα από το κοινό άρχισαν να φωνάζουν και περίπου 20 άτομα της ασφάλειας κατευθύνθηκαν πάνω στη σκηνή. Η ποπ τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε από την σκηνή, ενώ το τραγούδι συνέχιζε να παίζει κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Άγριο ξύλο στα Mad VMA 2022: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται και το κύμα στήριξης στα social media

Το πρόγραμμα για τα περίπου επόμενα 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, αρκετοί από τους επώνυμους έφυγαν από τις κερκίδες φανερά ενοχλημένοι.

H σκηνή άδειασε μετά τον τσακωμό

Το προσωπικό της ασφάλειας προσπαθούσε να χωρίσει τους Snik και Light και οι εικόνες από τον πρωτοφανή αυτό καβγά κυκλοφόρησαν σε χρόνο ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αργότερα οι δύο τράπερ ηρέμησαν κάπως, μετά από λίγο όμως ένας νέος τσακωμός χάλασε ξανά την μουσική βραδιά.

Το περιστατικό αυτό έκανε πολλούς καλλιτέχνες και μη να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους και καταδίκασαν αυτή τη βίαιη συμπεριφορά ενώ και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου οι τράπερ που ενεπλάκησαν στον καβγά αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο.

H απάντηση από MAD: Τους «κόβει» από τον τηλεοπτικό αέρα

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν: 

@kostompouu

#beef #foryou #madvma #light #snik #lightvssnik

♬ πρωτότυπος ήχος – Kostompou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS