NEWSΜάρθα Καραγιάννη: Θλίψη στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Μάρθα Καραγιάννη: Θλίψη στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά σήμερα στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών την σπουδαία ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη.

Η κηδεία της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 την Κυριακή (18/09), πραγματοποιείται σήμερα, με τη νεκρώσιμη ακολουθία να ξεκινά στις 12 το μεσημέρι.

Μετά το τέλος της τελετής, η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου και θα αποτεφρωθεί όπως επιθυμούσε η ίδια.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν από το κοιμητήριο για να αφήσουν ένα τριαντάφυλλο στη μνήμη της σπουδαίας Μάρθας Καραγιάννη.

Συντετριμμένη ήταν η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα, ενώ μεταξύ άλλων, στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη της έστειλαν ο Όμιλος ΑΝΤ1, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Finos Film, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά κ.α.

Το «παρών» στο Α΄ Νεκροταφείο, έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δημήτρης Σούρας, ο Θάνος Καληώρας, ο Ζαχαρίας Ρόχας, ο Νίκος Γαλανός, η Άννα Φόνσου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Αλίκη Κατσαβού με τον Φοίβο Βουτσά, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αιβάζη, ο Γιώργος Βάλαρης κ.α.

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS