NEWSΝτίνα Κώνστα: Οι τελευταίες στιγμές της αγαπημένης ηθοποιού - Ποιοι την επισκέφτηκαν

Ντίνα Κώνστα: Οι τελευταίες στιγμές της αγαπημένης ηθοποιού – Ποιοι την επισκέφτηκαν

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της Ντίνας Κώνστα. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, με τη θλιβερή είδηση να κάνει γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η αστείρευτη χιουμορίστα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο κι ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Οι τελευταίες στιγμές της Ντίνας Κώνστα
Πριν από δυο περίπου μήνες, η Espresso είχε αποκαλύψει πως η Ντίνα Κώνστα βρίσκονταν πλέον σε ίδρυμα ανιάτων, λόγω της άνοιας που την είχε κυριεύσει, προκαλώντας μάλιστα έκπληξη σε πολλούς συναδέλφους της. Στην τελευταία της δημόσια δήλωση πριν από περίπου δυο χρόνια, η Ντίνα Κώνστα είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται εκτός Αττικής κοντά στις ανιψιές της.

Η Ντίνα Κώνστα τους τελευταίους μήνες της ζωής της δεν δεχόταν επισκέψεις, παρά μόνο από τις ανιψιές της, που τη φρόντιζαν μέχρι την τελευταία της στιγμή. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα και της εφημερίδας Espresso πριν από λίγες βδομάδες ένας από τους επιστήθιους φίλους της και ιερέας, βρέθηκε κοντά στη μεγάλη ηθοποιό και της διάβασε ευχές. Ωστόσο εκείνη είχε αποκοπεί από κάθε είδους επικοινωνία με τον έξω κόσμο και επικοινωνούσε δύσκολα και με τους δικούς της ανθρώπους.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS