ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWSΟ καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Κύπριο τραγουδιστή της ροκ, Νικόλα Φιλήτα

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Κύπριο τραγουδιστή της ροκ, Νικόλα Φιλήτα

Πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς – Οι συγκινητικές αναρτήσεις.

Θλίψη σκόρπισε από χθες στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο, η ξαφνική είδηση θανάτου του κύπριου τραγουδιστή Νικόλα Φιλήτα.

O τραγουδιστής των Prospectus “έφυγε” στον ύπνο του, αφού τον πρόδωσε η καρδιά του και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό ενώ ήταν από τα πιο γνωστά ονόματα στον καλλιτεχνικό κόσμο του νησιού μας και είχε συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με συγκινητικά μηνύματα και αποχαιρετισμούς με αναρτήσεις από φίλους, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του τόσο από Κύπρο όσο και Ελλάδα. 

“Η αιφνίδια απώλεια σήμερα του Νικόλα Φιλήτα είναι για μας τους PROSPECTUS, τραγικά αναπάντεχη. Το τραγούδι που πάγωσε στα χείλη του, πάγωσε τις καρδιές μας και είμαστε συγκλονισμένοι. Εμείς που μάθαμε να εκφραζόμαστε με τη μουσική, τώρα όρθιοι δίπλα στη μορφή του, βυθιζόμαστε σε ενός πένθιμου τραγουδιού την εκκωφαντική σιγή. Νικόλα θα είσαι πάντα στη σκηνή μαζί μας. Εκεί μπροστά που στέκει η συνείδηση μας, που τη χάραξες με την άδολη αγάπη σου! Τα αδέρφια σού οι Prospectus” ήταν η συγκινητική ανάρτηση του συγκροτήματος.

 

Ni1
Ni2
Ni3
Ni4
Ni5
Ni6
Ni7

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS