NEWSΌλες οι λεπτομέρειες για το εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κύπρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κύπρο

Γαστρονομική απόβαση στο νησί μας θα κάνει το επόμενο διάστημα ο Ελληνοϊταλός, βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος όπως έχουμε ήδη γράψει, ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο project στη Λεμεσό.

Μερικούς μήνες μετά από τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο για το diner de gala των γαστρονομικών βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022», ο Έκτορας Μποτρίνι ετοιμάζεται να αποτυπώσει όλη την έμπνευση, την εμπειρία, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του στο Four Seasons στη Λεμεσό, με ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, που θα αποτελέσει σύντομα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της πόλης. Ξετυλίγοντας το νήµα της γαστρονομικής του ταυτότητας, την οποία όπως ο ίδιος δηλώνει, ορίζει η παράδοση της οικογένειας του από την Τοσκάνη, οι μνήμες και οι εμπειρίες του, προετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτό το νέο, γαστρονομικό βήμα.

Four Seasons

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για ένα cozy και φινετσάτο εστιατόριο σε casual comfort εκδοχή, με γεύσεις και αρώματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, σε μια μοντέρνα προσέγγιση που δεν εγκλωβίζει τη φαντασία. Ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει ένα μενού που θα βασίζεται στην καθαρότητα των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, την εποχικότητα και την ποιότητα των υλικών, με αλλαντικά και antipasti από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία κορυφαίας ποιότητας, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα του εστιατορίου και εκλεκτά κρεατικά ψημένα αριστοτεχνικά σε φούρνο Josper. Κρασιά από όλη την Ιταλία θα συμπληρώνουν ιδανικά τη γευστική εμπειρία, ενώ  το Aperetivo Bar θα ολοκληρώσει την κομψή και μοναδική του ατμόσφαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS