NEWSΠέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης: Η προφητική ανάρτηση, το συγκινητικό αντίο της...

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης: Η προφητική ανάρτηση, το συγκινητικό αντίο της κόρης του και η κηδεία

Συγκλονίζει η «προφητική» ανάρτησή του δυο ημέρες πριν τον θάνατό του.

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης, σε ηλικία 76 ετών ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» την τελευταία εβδομάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής τραγουδιστής ταλαιπωρείτο με διάφορα προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2021 μπήκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Πήρε εξιτήριο αλλά λίγες μέρες μετά εισήχθη με λοίμωξη δευτέρου βαθμού στο αναπνευστικό του σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε.

Η νοσηλεία του στην Κύπρο

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπητός διασκεδαστής είχε εισαχθεί πριν από περίπου έναν χρόνο σε νοσοκομείο της χώρας μας, ενώ βρισκόταν στην Κύπρο για τις ανάγκες των εμφανίσεών του.

«Ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά» είχε πει η κόρη του τον Μάρτιο του 2022, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί εισαγωγής του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Με το που έφτασε στην Κύπρο πήγε για πρόβα και αισθάνθηκε έναν πόνο στην καρδιά και την πλάτη του» είπε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη και συνέχισε: «Ανησυχήσαμε πάρα πολύ μια μέρα, μας βγήκε η ψυχή. Είναι όμως πολύ δυνατός, είναι σαν κι εμένα, δεν το βάζει εύκολα κάτω».

Η προφητική ανάρτηση

Δύο ημέρες πριν τον θάνατό του ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την τελευταία του ανάρτηση και τα «προφητικά λόγια» που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε μια χιουμοριστική φωτογραφία του, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή.

Ραγίζει καρδιές το αντίο της κόρης του Άννας

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρέτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/06) τον Γιάννη Φλωρινιώτη η κόρη του, Άννα. «ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Σ’ΑΓΑΠΩ …Δώσε μου δύναμη να αντέξω μακριά σου» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών και αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Λαύκας, ο Πρόδρομος Τσαουσάκης, ο Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και η Ρίτα Σακελλαρίου.

Πότε θα γίνει η κηδεία

Η κόρη του, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και ανέφερε πως η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Την Παρασκευή θα τον κηδέψουμε. Τώρα θα πάω για τα διαδικαστικά. Στο Τρίτο Νεκροταφείο θα γίνει. Τώρα θα κανονίσουμε την ώρα. Ότι θα γίνει στη Νίκαια μόνο ξέρουμε και ότι θέλουμε να γίνει η τελετή στον Άγιο Νικολάο στο λιμάνι. Ήταν προστάτης του ο Άγιος Νικόλαος και τον είχε δει πολλές φορές στον ύπνο του και γι’ αυτό βγάλαμε τον αδελφό μου “Νίκο”», είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS