NEWSΠέτρος Φιλιππίδης: Eπιτέθηκε λεκτικά σε καταγγέλλουσα στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Eπιτέθηκε λεκτικά σε καταγγέλλουσα στο δικαστήριο

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε την Τρίτη (22/11) και σύμφωνα με πληροφορίες του Debater και του δημοσιογράφου, Λάζου Μαντικού, ο ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά σε μία από τις καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ βρισκόταν έξω από τις δικαστικές αίθουσες είχε φραστικό επεισόδιο με μία από τις καταγγέλλουσες, το οποίο ξεκίνησε ο ίδιος.

«Ντροπή σου», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όλα όσα έχεις κάνει…!», απάντησε η καταγγέλλουσα.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Debater από την πλευρά υπεράσπισης του ηθοποιού ζητήθηκε από μάρτυρα υπεράσπισης της καταγγέλλουσας, να φέρει συσκευή και μήνυμα του 2008 για να αποδειχθεί ότι μιλούσαν για τον βιασμό του. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καθώς δεν του το είχε πει το θύμα, αλλά και να το έλεγε, δεν θα το έστελνε σε μήνυμα, θα το έλεγε στο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα από την υπεράσπιση του ηθοποιού ακούστηκε στην αίθουσα, «γιατί κανένα θύμα δεν έχει μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα του Φιλιππίδη; Αν σου έστελνε μια μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Φιλιππίδης δεν θα κρατούσες το μήνυμα για να το δείχνεις στις φίλες σου;».

Ο ηθοποιός δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά τριών συναδέλφων του.

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS