ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWSΣοκάρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια για την μορφή καρκίνου της Κέιτ...

Σοκάρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια για την μορφή καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον

Σοκ έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, η οποία και αποκάλυψε το σημείο στο οποίο “χτύπησε” ο καρκίνος την Κέιτ Μίντλετον.  Συγκεκριμένα, ο Marc Roche, δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια και είναι κοντά στο Παλάτι, μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala και είπε: 

«Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους».

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον – πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η μυστική απόδραση με το ελικόπτερο

Ο ίδιος τόνισε πως κανείς δεν γνώριζε εκτός από «τα προνομιούχα μέλη του Τύπου που καλύπτει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι οποίο ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Απλά επειδή το βίντεο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι οι εφημερίδες με τις περισσότερες πωλήσεις. Έπρεπε να τους δώσουμε λίγο χρόνο πριν από το κλείσιμο».

Εκεί ήταν που αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο έχει καρκίνο η Κέιτ: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης: H Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο – Η συγκλονιστική της εξομολόγηση (βίντεο)

Σε ερώτηση γιατί έκανε την ανακοίνωση με βίντεο ο Marc Roche τόνισε: «Η Kate Middleton είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτήν. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Και όπως έλεγε πάντα η Ελισάβετ Β’: Πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μόνη βασιλική πτυχή το δαχτυλίδι της Λαίδης Diana. Ο βρετανικός λαός ανακάλυψε τον ήχο της φωνής της, κάτι που είναι πολύ σπάνιο γιατί σπάνια εκφράζεται δημόσια. Η Kate Middleton θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, που είναι ένα από τα αδύνατα σημεία της μοναρχίας».

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Πλήθος κόσμου της αφήνει λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης έξω από το Ουίνδσορ

Ο δημοσιογράφος μάλιστα εξέφρασε την άποψή του για την περιβόητη φωτογραφία και την επεξεργασία που έκανε η Κέιτ: «Η Ελισάβετ Β’ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Μετά την ανακοίνωση-σοκ για τον καρκίνο της Kate Middleton, όλα έχουν ξεχαστεί. Αλλά υπήρξε σαφώς μια σημαντική παρεξήγηση. Στο παρασκήνιο, λίγοι άνθρωποι τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στον Κάρολο Γ’, αλλά και στον πρίγκιπα William».

Τέλος, σημείωσε πως θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις μάλλον τον καλοκαίρι: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της».

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS