NEWSΒασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Επέστρεψε στα δημόσια του καθήκοντα ο Βασιλιάς Κάρολος, πρώτη φορά από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο. Συγκεκριμένα σήμερα, έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο από τότε που οι γιατροί του είπαν να αποφεύγει τα δημόσια καθήκοντα όσο υποβάλλεται σε θεραπεία.

Έχοντας στο πλευρό του την Καμίλα επισκέφτηκαν το University College Hospital Macmillan Cancer Centre στο Λονδίνο, σε μια δημόσια εκδήλωση υποστήριξης προς το προσωπικό, τους ασθενείς και τη συνεχιζόμενη ερευνητική εργασία.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Kαταβεβλημένος στο πρώτο διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Όσον αφορά τους γιατρούς που τον παρακολοθούν, είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο της υγείας  ωστόσο την περασμένη εβδομάδα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν μια ανακοίνωση με ένα πιο θετικό μήνυμα για την υγεία του μονάρχη.

«Η Μεγαλειότητά του θα ξαναρχίσει σύντομα τις δημόσιες δραστηριότητές του μετά την περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η σημερινή επίσκεψη του Καρόλου συνοδεύεται από την ελπίδα ότι θα επιστήσει την προσοχή στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και στις καινοτόμες νέες θεραπείες και στην έρευνα που διεξάγεται στο νοσοκομείο που υποστηρίζεται από την Cancer Research UK.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS