Νίκη Βίσση: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς. Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι»

Νίκη Βίσση: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς. Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι»

Νίκη Βίσση: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς. Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι»

Με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά ώρα με την ώρα μετά τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές σε Κινέττα, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κάλαμο οι άνθρωποι μετρούν απώλειες και ζημιές.

Περιουσίες καταστράφηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες και η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη Βίσση είναι ανάμεσα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές. Η Νίκη, σύμφωνα με το tlife, είχε σπίτι στο Μάτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Η Νίκη Βίσση που βρισκόταν μαζί με την αδερφή της Άννα στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της:

«Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζεύουμε τα συντρίμμια…».

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *