Νικολέττα Καρρά: Οι δηλώσεις του Κύπριου πεθερού της σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Νικολέττα Καρρά: Οι δηλώσεις του Κύπριου πεθερού της σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Νικολέττα Καρρά: Οι δηλώσεις του Κύπριου πεθερού της σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη χθες η Νικολέττα Καρρά και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη ζωή της με τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη αλλά και στην απώλεια των γονιών της στην τρυφερή ηλικία των 8.

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον πατέρα της, ενώ αποκάλυψε τι την κέρδισε στον Κύπριο δικηγόρο.

«Στα 8 έχασα τον πατέρα μου και στα 23 την μητέρα μου… Σε βάθος χρόνου γίνεσαι πιο δυνατός, αλλά και πιο ευαίσθητος, πιο ανασφαλής… Αναγκάστηκα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Το θέμα της απώλειας με ταράζει ακόμα… Όσα χρόνια ήταν οι γονείς μου μαζί μου, μου έδωσαν πάρα πολύ αγάπη. Έφυγαν νωρίς, αλλά δεν έχω να τους καταλογίσω κάτι… Ο σύζυγός μου μοιάζει πάρα πολύ με τον πατέρα μου. Έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία… Ο Φώτος μπόρεσε να κερδίσει πολλούς ρόλους στη ζωή μου…» είπε χαρακτηριστικά.
Η παρουσιάστρια της επιφύλασσε μία έκπληξη, αφού κάποια στιγμή συνδέθηκαν από το στούντιο με Κύπρο και συγκεκριμένα με τα πεθερικά της ηθοποιού, που μίλησαν για τη νύφη τους με τα καλύτερα λόγια.

«Δεν γνώρισα ποιο ωραίο άνθρωπο από τη Νικολέττα. Ο Φώτος ήταν εξαιρετικά απαιτητικός και επιλεκτικός και όλοι στην οικογένεια λέγαμε “μα είναι δυνατό να βρεθεί γυναίκα που να δαμάσει τον Φώτο;” και η Νικολέττα τα κατάφερε. Και ο Φώτος, μέχρι σήμερα, μου μιλά με δέος και σεβασμό για τη Νικολέττα.» είπε, ανάμεσα σε άλλα ο πατέρας του Φώτου Πιττάτζη, Γιώργος Πιττάτζης.

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσε on air για τη Νικολέττα, αλλά και τι δήλωσε η γυναίκα του για τη νύφη της:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *