Νομικού – Θεοδωρίδης: Η απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους και το ταξίδι στη Μύκονο (εικόνες)

Νομικού – Θεοδωρίδης: Η απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους και το ταξίδι στη Μύκονο (εικόνες)

Νομικού – Θεοδωρίδης: Η απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους και το ταξίδι στη Μύκονο (εικόνες)
Φωτογραφία: Μανώλης Μαυρομουστακάκης, Νίκος Σεμιτεκολο

Από τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

Αδιαμφισβήτητα είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής τους! Η έλευση του μικρού Σάββα πριν από σαράντα ημέρες ήρθε να ολοκληρώσει το ονειρικό σκηνικό που ζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, οι οποίοι σε ένα μήνα θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Η Δούκισσα αναφέρεται συνεχώς στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της ως την καλύτερη εμπειρία της ζωής της.

Η νέα μαμά είναι ξετρελαμένη με τα καινούρια της καθήκοντα και μάλιστα στο φιλικό της περιβάλλον χαρακτηρίζει τον εαυτό της «γραφικό», καθώς πριν αισθανθεί τη μητρότητα αναρωτιόταν γιατί οι μαμάδες μιλούν συνεχώς για τα παιδιά τους – τώρα, κάνει το ίδιο εκείνη για τον Σάββα, τον οποίο αποκαλεί «καλλονό»!

Φυσικά, σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τον οποίο λέει συνεχώς πόσο τρυφερός και καλός μπαμπάς είναι για το γιο τους.

Η Δούκισσα Νομικού, σαράντα ημέρες μετά τον εύκολο και φυσιολογικό τοκετό της έχει επανακτήσει σχεδόν πλήρως τη σιλουέτα της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει έντεκα κιλά και της απομένουν ακόμα δύο για να επανέλθει στο κανονικό βάρος της. Έτσι, αυτό το διάστημα, που θηλάζει, έχει ξεκινήσει να αθλείται.

Προτιμά να κάνει γρήγορο περπάτημα με την παρέα κάποιες φορές του σκύλου της, του Χουτς –το ζευγάρι έχει ακόμα τρία σκυλιά, τα Dboys και ένα αδέσποτο–, αλλά και πιλάτες.

Όσον αφορά στη διατροφή της, αποφεύγει τα γλυκά και γενικά τις τροφές που περιέχουν ζάχαρη, ενώ προσπαθεί να καταναλώνει μικρά γεύματα ανά τρεις ώρες.

Και μπορεί να έχει αφοσιωθεί με όλη της την ψυχή στον μικρό Σάββα, όμως τα επαγγελματικά της εξελίσσονται και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς. Οι συνεργασίες της με μεγάλα brands –όπως το κινητό τηλέφωνο Huawei και η L’ Oréal– συνεχίζονται, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε και καινούργια πράγματα.

Επιπρόσθετα, αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστροφή της στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, καθώς βάσει συμβολαίου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Πάντως, την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του μικρού Σάββα η Δούκισσα Νομικού την έκανε πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο, σε ένα ταξίδι-αστραπή μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με αφορμή τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας του, «Branco», στον Πλατύ Γυαλό.

Πηγή : Περιοδικό Hello!, τεύχος 164

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *