Νομίζεις ότι ξέρεις ποιο κραγιόν σου πάει; Μπορεί να κάνεις και λάθος…

Νομίζεις ότι ξέρεις ποιο κραγιόν σου πάει; Μπορεί να κάνεις και λάθος…

Νομίζεις ότι ξέρεις ποιο κραγιόν σου πάει; Μπορεί να κάνεις και λάθος…

Για να βρεις ποια απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει άψογα και κολακεύει γενικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και το μακιγιάζ σου, διάβασε τα παρακάτω πολύτιμα tips ώστε να ανακαλύψεις μία και καλή αν συγκαταλέγεσαι στις ψυχρές ή στις ζεστές επιδερμίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τόλμησε! H Ανδρεάνα Φραγκούδη έκανε το πιο εντυπωσιακό hair trend της σεζόν

#1

Παρατήρησε στον καθρέφτη σου το μέγεθος και το ακριβές σχήμα που έχουν. Να θυμάσαι πάντα πως τα σκούρα χρώματα κραγιόν κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά ενώ τα ανοιχτόχρωμα πιο μεγάλα και σαρκώδη.

#2

Οι γυναίκες που ανοίκουν στην κατηγορια των ψυχρών χρωμάτων, δηλαδή οι ανοιχτόχρωμες, (δηλαδή τους ταιριάζουν περισσότερο ρούχα σε σκούρο μπλε, και γκρι) πρέπει να επιλέγουν κραγιόν σε nude τόνους, παγωμένο ροζ ή καφέ ροζ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 3 χτενίσματα της φετινής άνοιξης που ανυπομονούμε να αντιγράψουμε

#3

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη: Οι γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων (δηλαδή τους ταιριάζουν ρούχα σε κόκκινο, μπορντό, καφέ) πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις κραγιόν σε ροδακινί, απαλό καφέ ή παστέλ ροζ.

#4

Αν είσαι σκουρόχρωμη: Οι γυναίκες που διαθέτουν πιο σταρένια επιδερμίδα και ανήκουν στην κατηγορία των ψυχρών αποχρώσεων, πρέπει αν επιλέγουν κραγιόν σε ροζ, φούξια ή μπορντό.

Αντίστοιχα όσες αν και σταρένιες βρίσκονται στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων πρέπει να επιλέγουν κραγιόν σε απόχρωση καφέ, χάλκινες ή ροδακινί.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *