Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Ένα 24ωρο μαζί! (εικόνες)

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Ένα 24ωρο μαζί! (εικόνες)

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Ένα 24ωρο μαζί! (εικόνες)
Φωτογραφία: Παύλος Καραμπάτσης, Νίκος Ζώτος - ndp photo

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Εκείνη βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της δημοσιότητας μέσα από τις θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις της, ενώ εκείνον τον γνωρίσαμε μόλις την περασμένη χρονιά, μέσα από το reality επιβίωσης «Survivor».

Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τη σχέση των οποίων έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως έχουν προσπαθήσει από το καλοκαίρι, οπότε και συναντήθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Αγγελόπουλου, τη Σκιάθο, να χτίσουν μια δυνατή φιλία, χωρίς ωστόσο να βάλουν σ’ αυτήν οποιαδήποτε ταμπέλα. Κύριο μέλημά τους ήταν και παραμένει να απολαμβάνουν το χρόνο που περνούν μαζί.

Οι συζητήσεις τους πλέον κινούνται και γύρω από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος δοκιμάζει τις υποκριτικές του δυνατότητες στη σειρά του Alpha «Τατουάζ», και η έμπειρη περί τα τηλεοπτικά Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένας πολύ καλός σύμβουλος για εκείνον. Οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν μαζί το Σάββατο, από το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν το μεσημέρι θαλασσινές νοστιμιές στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου «Σαρδελάκι», στη Βουλιαγμένη, έχοντας σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, με εκείνον να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της και εκείνη χαρούμενη και εξωστρεφή. Το ίδιο βράδυ διασκέδασαν με το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ», παρέα με φιλική τους συντροφιά.

Πάντως, με όποιον τρόπο και να «χτίζεται» η συγκεκριμένη σχέση, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν ξεχνάει ότι πάνω απ’ όλα είναι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών, του Διονύση και του Φίλιππου, γι’ αυτό και δεν μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει τι ακριβώς τη συνδέει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Εκείνος από τη μεριά του, άνθρωπος χαμηλών τόνων και με ηθικές αρχές, εξομολογείται συχνά στο φιλικό του περιβάλλον πως δεν του αρέσει να αναφέρεται στη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς εκείνη είναι μητέρα δύο παιδιών.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, την όμορφη σχέση που με τον καιρό έχουν δημιουργήσει, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να την κλονίσει κανείς.

 

Πηγή : Περιοδικό Hello!, τ. 156

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *