CELEBRITIES SHOWBIZ Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είμαι έτοιμη να αλλάξω “πίστα” στο παιχνίδι της ζωής

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είμαι έτοιμη να αλλάξω “πίστα” στο παιχνίδι της ζωής

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός, λέει πως τα έχει βρει με τον εαυτό της και ετοιμάζεται να βάλει λίγο περισσότερη χαρά στη ζωή της.

Από τον Γιώργο Πράσινο

«Το 2018 ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για μένα», ξεκινά να μου λέει, σε μία βροχερή μέρα, στο «Zonars» όπου βρεθήκαμε, στο κέντρο της Αθήνας. «Ήταν μια χρονιά όπου μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για πολλά μαθήματα, σε όλα τα επίπεδα. Όλα μπήκαν στο μικροσκόπιο. Αν κάτι έχω αποφασίσει για το 2019 είναι να εφαρμόσω αυτά τα “μαθήματα” και να τα έχω στο νου μου. Γιατί, πολλές φορές, κάνουμε τα ίδια λάθη. Επίσης, θέλω να βάλω στη ζωή μου λίγο περισσότερη χαρά. Η νιρβάνα της αέναης ευτυχίας δεν υπάρχει, οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε από μόνοι μας καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν…».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας; Σε προσωπικούς στόχους;
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μου, θα ήθελα να έχω φέτος μια δημιουργική περίοδο, που θα με εξελίξει και να συνεργαστώ με ανθρώπους που εκτιμώ και δεν είχα την τύχη να τους συναντήσω επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, να έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε αληθινά, να αποφεύγω τις κακοτοπιές, απλά πράγματα… Επίσης, να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και να συνεχίζουμε να αποκτούμε ευχάριστες εμπειρίες που ζούμε για πρώτη φορά – και τα παιδιά, αλλά και εγώ.

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;
Ο μεγάλος είναι 14 ετών και ο μικρός 13. Είναι σε μια φάση που έχουν περάσει στην προ-εφηβεία ή εφηβεία, ανάλογα. Ακόμα και οι συζητήσεις μας είναι σε άλλο επίπεδο πια, πιο μεγαλίστικες, σοβαρές. Έχουν μάθει να επικοινωνούν, γνωρίζουν ανθρώπους, κυκλοφορούν και λίγο μόνοι τους… Είμαι και εγώ σε τέτοια φάση που μπορώ να απολαύσω και να ζήσω αυτό το καινούριο – κάθε μέρα μαζί τους είναι μια μικρή περιπέτεια.


Παλτό, πουλόβερ και παντελόνα, karavan. Μποτάκια, sante shoes.

 

Υπάρχουν πράγματα που θέλεις να βελτιώσεις ώστε να γίνεις καλύτερη σε αυτό το κομμάτι, όπως το να είσαι λιγότερο προστατευτική;
Σίγουρα, πάντα, το κομμάτι του χρόνου. Από τότε που γεννήθηκαν, αυτό προσπαθώ. Να έχω χρόνο με τα παιδιά μου, πρωταρχικά, από τα υπόλοιπα που κάνω. Αυτό πάντα είναι το task: Να υπάρχει χρόνος. Ειδικά τώρα που μεγαλώνουν και εκείνα, και αυξάνονται και οι υποχρεώσεις. Σε αυτή την καινούρια φάση, ελπίζω να είμαι όσο το δυνατό πιο ψύχραιμη. Δεν θέλω, επίσης, να φοβάμαι που κυκλοφορούν μόνοι τους… Δεν θέλω να είμαι υπερπροστατευτική, δεν θέλω να τους απαγορεύω, αλλά να τους αφήνω και λίγο λάσκα τα σχοινιά. Όπως θα πρέπει να απογαλακτιστούν σιγά-σιγά από μένα, θα πρέπει να απογαλακτιστώ και εγώ από εκείνους!

Μετά τη συνεργασία σου με τον ΣΚΑΪ, στον ANT1 σε περιμέναμε, αλλά με την έλευση του 2019, μάθαμε ότι θα είσαι στη νέα σειρά του Alpha…
Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη που θα κάνω σίριαλ, το «Κρατάς Μυστικό». Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω σίριαλ και η χαρά μου είναι μεγάλη, πόσο μάλλον που θα είναι στον Alpha που πάει πολύ καλά στη μυθοπλασία.

Η πρόταση για το σίριαλ ήταν αυτή που «απέτρεψε» την πρόταση του ANT1;
Όχι. Είχαμε μιλήσει σε προχωρημένο στάδιο με τον ANT1, για πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο, η οποία δεν έγινε. Δεν προχώρησε. Δεν είναι περίεργο αυτό. Συμβαίνει αρκετά συχνά. Είχα συμφωνήσει ουσιαστικά, αυτό νόμιζα και εγώ, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν προέκυψε. Δεν συζητήσαμε κάτι άλλο.

Ούτε για την κριτική επιτροπή στο «Your Face Sounds Familiar», όπως ακούστηκε;
Έγινε μια ανεπίσημη κουβέντα, αλλά δεν προχώρησε. Κάπου εκεί, ήρθε η πρόταση από τον Alpha.

Σε στεναχώρησε που δεν προχώρησε η συνεργασία σου με τον ΣΚΑΪ, ειδικά μετά από μια σεζόν όπου άλλαξες τέσσερις εκπομπές σε έναν χρόνο: «Κάνε Παζάρι», «Εδώ», «Εδώ Survivor» και μετά «Panorama Survivor»;
Η πορεία μου σε αυτή την σεζόν, ήταν μια αρκετά πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Δεν μου έχει ξανατύχει, ούτε έχω δει και άλλους να τους τυχαίνει κάτι τέτοιο (γέλια). Από την άλλη, ήμουν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και στήριξα ό,τι μου ζητήθηκε να κάνω. Ήταν μεγάλο σχολείο, να αναλάβω μια τετράωρη ζωντανή, καθημερινή εκπομπή. Και σίγουρα, θεωρώ, πως στο επαγγελματικό κομμάτι, αυτό με βοήθησε να εξελιχθώ. Όσον αφορά στη συνέχιση της συνεργασίας μας, δεν βρέθηκε κάτι για να συνεργαστούμε εκ νέου, δεν έχω πικρία. Οπότε, πάμε παρακάτω!

Και πήγες! Μεγάλη συζήτηση έγινε και για τη συμμετοχή σου στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ!», όπου κρατάς τον ρόλο που είχε στην ταινία η Ζωή Λάσκαρη. Ένιωσες έκπληξη όταν σου έγινε η πρόταση;
Όχι. Μου άρεσε αμέσως όταν το άκουσα. Μου άρεσε το έργο, ο ρόλος και το γεγονός πως έπρεπε να χρησιμοποιήσω και τις χορευτικές μου ικανότητες. Η δε παρουσία του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν το Α και το Ω στο να είμαι θετική σε αυτή την πρόταση. Όπως και της Μαρίας Ιωαννίδου, που επίσης ήταν στην ταινία. Είναι γυναίκα-φαινόμενο, με τέτοια διάθεση και ενέργεια που έχει. Είναι από τις συνεργασίες που σίγουρα θα θυμάμαι.,

Πώς σε αντιμετώπισε ο Τόλης Βοσκόπουλος;
Με αγάπη από την πρώτη στιγμή, όπως και όλους τους υπόλοιπους. Είναι πολύ υποστηρικτικός, μας ενθάρρυνε, μας είπε πολύ ωραία πράγματα. Ο τρόπος που εκφράζεται, η ταπεινότητα του παρά την τεράστια πορεία του, η μεγαλοψυχία απέναντι στους νέους, η ευγένεια, ακόμη και η στάση του πάνω στη σκηνή είναι μοναδικά. Ξέρεις, η αρχοντιά δεν είναι κάτι που το δηλώνεις, αλλά κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις σου. Και στον Τόλη υπάρχει από την πρώτη στιγμή μαζί του.

Πώς είναι η συνάντηση με έναν «μύθο»; Εξαντλείται με κάθε παράσταση ή γίνεται πιο έντονο;
Όχι, δεν εξαντλείται. Ίσα-ίσα ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι παρακολουθεί τον Τόλη επί σκηνής να τραγουδάει με αυτή την φωνή, σαν να τον ακούς τότε. Μεγαλώνει αυτό το πράγμα, γιατί ακόμη και εμείς βλέπουμε ποσό εντυπωσιάζει το κοινό ο Τόλης. Από την αρχή που ακούγεται το όνομά του και χειροκροτεί ο κόσμος μέχρι το τέλος όπου είναι όλοι όρθιοι και «πέφτει» το θέατρο. Είναι από τους τελευταίους μύθους της εποχής και της δουλειάς μας.

Φόρεμα, karavan. Παλτό, Gaudi,icb. Μποτάκια, sante shoes. Καπέλο από προσωπική συλλογή.

 

Είχες γνωρίσει τη Ζωή Λάσκαρη;
Βέβαια. Είχαμε συνεργαστεί, μάλιστα, όταν έκανα το «Music School» το οποίο γυριζόταν στην Αθηναΐδα (εκεί στεγαζόταν και η «Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη») και είχε έρθει σαν guest στην κριτική επιτροπή, για ένα επεισόδιο. Ήταν μια γυναίκα μάγκας και μου άρεσε πολύ. Είχε απίστευτη ενέργεια, κάτι που καταλάβαινες με το που έμπαινε στον χώρο. Ήταν, θυμάμαι, πολύ φιλική με τα παιδάκια, μια γυναίκα που ήξερε ποια είναι, με καταπληκτική αυτοπεποίθηση. Ήταν να συνεργαστούμε και στο θέατρο, αλλά δεν προέκυψε η παράσταση.

Στα προσωπικά σου είσαι τόσο καλά, όσο στα επαγγελματικά σου;
Στην προσωπική μου ζωή, είμαι μόνη μου και είμαι σε πολύ καλή φάση θα έλεγα. Έχω κλείσει τους «λογαριασμούς», με τον εαυτό μου κυρίως. Τα έχω βρει με μένα. Η συνεχόμενη «μάχη» που δίνω, είναι κυρίως με τον εαυτό μου. Ίσως γιατί ψάχνω πολύ τα πράγματα που μου συμβαίνουν, είμαι υπερ-αναλυτική. Αυτό με κουράζει αλλά με εξελίσσει ταυτόχρονα. Προτιμώ να είμαι υπερ-αναλυτική, παρά να είμαι από εκείνους που δεν παρατηρούν τι γίνεται στη ζωή τους – τι κάνουν λάθος και να έχουν σε επανάληψη αυτά τα μοτίβα συμπεριφοράς… Μέσα από δύσκολες διαδικασίες, έρχεται η εξέλιξη. Είμαι σε κομβικό σημείο όπου έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα, και είμαι έτοιμη να αλλάξω «πίστα», ας πούμε, στο παιχνίδι της ζωής.

Μα, πώς γίνεται μια γυναίκα τόσο όμορφη, εντυπωσιακή, με υπέροχο σώμα και προσωπικότητα να δηλώνει πως είναι μόνη; Τι φταίει;
Δεν χρειάζεται να «φταίει» κάποιος ή κάτι. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη αυτός ο άντρας με τον οποίο θα προκύψει κάτι. Δεν είμαι και μια γυναίκα που έχει πολύ χρόνο, οπότε…

Μήπως οι άντρες τελικά δεν είναι τόσο γενναίοι στο φλερτ, κυρίως προς μια δημοφιλή γυναίκα;
Στο φλερτ, δεν έχω παράπονο. Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά από το να σε φλερτάρει κάποιος μέχρι να σου κάνει αυτό το κλικ, είναι κάτι πιο δύσκολο. Και για μένα, για να «κλικάρω» με κάποιον, πρέπει να δω κάτι περισσότερο από εκείνον. Από την άλλη, έχω μια σιγουριά ότι κάτι καλό θα έρθει, δεν αγχώνομαι.


Πουλόβερ, h&m. Jean, wrangler.

 

Είσαι από τις γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα, αν κάποιος σε ενδιαφέρει;
Το πρώτο βήμα δεν θα το κάνω. Ξέρω τι θα κάνω για να σε κάνω να καταλάβεις και να έρθεις εσύ. Δεν θα σε βοηθήσω κι άλλο, φίλε μου (γέλια).

Μήπως έχεις γίνει και εσύ λίγο απαιτητική; Έχεις ήδη τα παιδιά σου, οπότε δεν καίγεσαι κιόλας…
Ισχύει. Το ότι έχω τα παιδιά μου, με χαλαρώνει. Δεν έχω το άγχος να βρω έναν άνθρωπο να παντρευτώ, να κάνω παιδιά. Αν προκύψει βέβαια… καλό και ευλογημένο!

Η καλή εμφάνιση έχει τίμημα;
Δεν περνάω ώρες στο γυμναστήριο. Δεν γυμνάζομαι, γιατί δεν προλαβαίνω. Μετά από 15 χρόνια πρωταθλητισμού (ρυθμική γυμναστική και στίβο), το σώμα μου έχει κρατήσει. Προσέχω το σώμα μου σε πολύ νορμάλ πλαίσιο. Δεν κάνω υπερβολές. Κάνω πιλάτες, δύο φορές την εβδομάδα, γιατί από τον πρωταθλητισμό έχω τραυματισμούς στη μέση μου και πρέπει να γυμνάζομαι, γιατί αλλιώς υποφέρω!

Σε λίγους μήνες θα γίνεις 40. Σε αγχώνει ο χρόνος που περνάει; Μήπως «απαγορεύεται» στην τηλεόραση να γερνάς;
Όχι, δεν απαγορεύεται πουθενά να γερνάς! Το γήρας το έχω σαν κάτι το ψυχολογικό και όχι σωματικό. Μπορείς να δεις ανθρώπους μικρής ηλικίας να νιώθουν μεγάλοι και μεγαλύτερης ηλικίας να αισθάνονται νέοι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το νούμερο. Η τηλεόραση χρειάζεται ανθρώπους με χιούμορ, με όρεξη για ζωή, με καλή ενέργεια για να δώσουν χαρά, κέφι και δύναμη στον τηλεθεατή. Όλοι περνάμε δύσκολα.

Όταν έρχονται δύσκολα ή και ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου, ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τηλεφωνήσεις;
Σίγουρα, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω στο τηλέφωνο, στο πολύ ευχάριστο, είναι η αδελφή μου και η μαμά μου, και κατόπιν σίγουρα η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη), η Κατρίνα, η Στέλλα. Στο δυσάρεστο, δεν θα πάρω κανένα σε πρώτο στάδιο, γιατί θέλω να το επεξεργαστώ για λίγο μόνη μου. Είμαι πιο «κλειστή» στα δύσκολα. Οι φίλες που σου ανέφερα έχουν δώσει τις «εξετάσεις» τους, έχω δώσει και εγώ τις δικές μου, έχει κερδηθεί η εμπιστοσύνη και είναι για μένα βάλσαμο.

Επιμέλεια: Ανδριάνα Λύρου
Μακιγιάζ-μαλλιά: Θάνος Βογιατζής

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το εστίατόριο «ILiOS» (Βουκουρεστίου, Στοά Σπυρομήλιου,, Αθήνα, ΤΗΛ: +302103211315).

ΣΧΕΤΙΚΑ

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής στην παραλία με matching outfits

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πρώτο ουσιαστικά Σαββατοκύριακο χωρίς περιοριστικά μέτρα ενώ άνοιξαν και οι οργανωμένες παραλίες, πάντα βέβαια λαμβάνοντας τα απαραίτητα...

5 φορέματα ιδανικά για τις ολοήμερες εξορμήσεις

Οι τελευταίες μέρες έχουν μια αστάθεια όσον αφορά τη θερμοκρασία και η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να βρούμε το ιδανικό outfit της...

Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να τρώτε το πρωί

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό έχει την ικανότητα να μας...

Μετά το #pillowchallenge αυτό είναι το νέο trend στο Instagram που έγινε viral!

Η περίοδος της καραντίνας ήταν και μια περίοδος για να εμπνευστούμε μεταξύ άλλων και πολλά challenge και trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Είδαμε το #pillowchallenge...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Μαΐου

ΚριόςΑν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βιώσετε αναστατώσεις και...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει με μαγιό 17 μέρες μετά τη γέννα

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, 17 μέρες μετά...

LIKE NEWS

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Βίκυ Καγιά ήταν πολύ παρορμητική στις δηλώσεις της για μένα»

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στην ατάκα της Βίκυς Καγιά “Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει”. Απάντηση στην Βίκυ Καγιά όσον αφορά μια ατάκα που...

Ρετινόλη: Η χρήση της και οι ευεργετικές της ιδιότητες για την επιδερμίδα

Η ρετινόλη είναι ένα από αυτά τα συστατικά, τα οποία είτε τα αγαπάς λόγω των αμέτρητων ευεργετικών ιδιοτήτων του, είτε τα μισείς. Συνήθως η...

H Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν υφίσταται ότι θα κάνω εκπομπή μόδας στον ΣΚΑΪ»

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα όνομα που τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί αρκετά τόσο για την αποχώρηση της από το GNTM και τα νέα...

Σταύρος Γεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες σε δρόμους της Λάρνακας και οι δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό

Όσα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Μια αποκάλυψη έγινε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» που αφορά το...

«Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ σαν αδερφό της»

Την προηγούμενη εβδομάδα, η βασίλισσα της ψυχαγωγίας και της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον Alpha αλλά και το ότι...

Αντηλιακή προσώπου σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα ναι ή όχι;

Η αντηλιακή κρέμα στο πρόσωπο για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, γνωρίζουμε όλες πόσο σημαντική είναι μέχρι και απαραίτητη. Μάλιστα την αντηλιακή χρειάζεται να...

Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιανή

Η Αγγελική Δαλιάνη διανύει δύσκολες ώρες αφού όπως αποκάλυψε η ίδια το βράδυ της Κυριακής, έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

«Ούτε είμαι οξύθυμος ούτε πλακώνω στο ξύλο ότι βρίσκω μπροστά μου»

Ο Γιάννης Αϊβάζης απαντά σε followers Αρκετά ενδιαφέρουσες απαντήσεις έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης σε ερωτήσεις που του έκαναν followers , τόσο από το Instagram όσο...

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής στην παραλία με matching outfits

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πρώτο ουσιαστικά Σαββατοκύριακο χωρίς περιοριστικά μέτρα ενώ άνοιξαν και οι οργανωμένες παραλίες, πάντα βέβαια λαμβάνοντας τα απαραίτητα...

5 φορέματα ιδανικά για τις ολοήμερες εξορμήσεις

Οι τελευταίες μέρες έχουν μια αστάθεια όσον αφορά τη θερμοκρασία και η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να βρούμε το ιδανικό outfit της...

Τα πρόσωπα έκπληξη που διεκδικούν την θέση της Ηλιάνας στο GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως έγινε ήδη γνωστό εδώ και μέρες, δεν θα είναι πλέον στην κριτική επιτροπή του φετινού GNTM. Ανάμεσα στα πρόσωπα λοιπόν που...

Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να τρώτε το πρωί

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό έχει την ικανότητα να μας...

Ellie Goulding: Το νέο single «Power» και το αισθησιακό video που γύρισε μόνη

«Ήταν το πρώτο τραγούδι για το οποίο ήξερα ότι θα ήταν στο άλμπουμ μου», εξηγεί η Ellie Goulding για το «Power». Η Ellie Goulding κυκλοφορεί...

Μετά το #pillowchallenge αυτό είναι το νέο trend στο Instagram που έγινε viral!

Η περίοδος της καραντίνας ήταν και μια περίοδος για να εμπνευστούμε μεταξύ άλλων και πολλά challenge και trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Είδαμε το #pillowchallenge...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Μαΐου

ΚριόςΑν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βιώσετε αναστατώσεις και...

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 έως 31 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Δευτέρα και Τρίτη, μάλιστα, ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις...

3 εργαλεία ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το look σου

Τα αξεσουάρ ομορφιάς είναι όχι μόνο εξαιρετικά φιλικά ως προς τη χρήση τους, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και τα πιο εξελιγμένα “όπλα” ομορφιάς, που θα...

Έτσι θα απαλλαγείς από τις ενοχλητικές παρανυχίδες…

Tο μανικιούρ είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Μπορεί ίσως για κάποιες να αποτελεί «λεπτομέρεια» στην ουσία όμως είναι η τελευταία πινελιά...

Πώς να κάνεις το foundation σου πιο ελαφρύ (έτσι δεν θα αλλοιωθεί λόγω ζέστης)

Mια αντηλιακή κρέμα με χρώμα μπορεί να είναι αυτό το προϊόν που ναι μεν θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (μην...

Χαριτίνη Ηλιάδου: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι μια πολύ γλυκιά ύπαρξη που δεν αφήνει...