Νύφη πήγαινε στον γάμο της και συνελήφθη (εικόνες)

Νύφη πήγαινε στον γάμο της και συνελήφθη (εικόνες)

Νύφη πήγαινε στον γάμο της και συνελήφθη (εικόνες)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας νύφης που συλλαμβάνεται από αστυνομικό, με το νυφικό της, λίγο πριν πάει στο γάμο της.

Ίσως η συγκεκριμένη νύφη να θέλησε να ηρεμήσει λίγο πριν την τελετή πίνοντας ένα ποτό στα γρήγορα. Ίσως και να ήπιε λίγο παραπάνω με τις φίλες της.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η συγκεκριμένη νύφη έκανε το λάθος να οδηγήσει έχοντας πιει την ώρα που πήγαινε στον γάμο της και να τη συλλάβει η αστυνομία της Αριζόνα στις ΗΠΑ.

Ο αστυνομικός Κρίσγουελ Σκοτ δήλωσε πως η 32χρονη Άμπερ Γιανγκ συνελήφθη με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φορώντας το νυφικό της, ο αστυνομικός τής πέρασε χειροπέδες και μεταφέρθηκε στη φυλακή στην πόλη Μαράνα, περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η νύφη έδωσε δείγμα αίματος και αφέθηκε ελεύθερη για να προλάβει να πάει στο γάμο της, προσθέτοντας πως δεν ξέρει αν έφτασε εγκαίρως.

Στο tweet της φωτογραφίας της ασυνήθιστης σύλληψης, ο Σκοτ έγραψε: «Αποφύγετε την οδήγηση με μειωμένα αντανακλαστικά. Το ‘μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος’ δε χρειάζεται καμία βοήθεια».

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *