ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟ «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα!»

 «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα!»

Πέρσι δόθηκε μόνο η πρεμιέρα για την κωμωδία που άφησε εποχή για πολλά χρόνια στην Αθήνα. Φέτος το Δεκέμβριο μπορούμε γελάσουμε με την καρδιά μας, αφού ο Άη Βασίλης ξαναπέφτει από το τζάκι, αλλά Παγκύπρια.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και στο Γραφείο Συμπαράστασης Απελπισμένων «Η Ζωή είναι Γλυκιά» τέτοια μέρα μεσάνυχτα πέφτει πολλή δουλειά. Η απατημένη, η εγκυμονούσα, ο τραβεστί, ο «νορμάλ», ο λαϊκός, ο διεστραμμένος και η αλλοδαπή θα περάσουν μαζί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά ταυτόχρονα ο καθένας στον κόσμο του! Με την υπογραφή των Ρέππα και Παπαθανασίου αλλά και της Alpha Square…

Ai Vasilis Lera2

Ο Ανδρέας Αραούζος σκηνοθετεί τους Φώτη Αποστολίδη, Μαρίνα Βρόντη, Θανάση Δρακόπουλο, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Ηρόδοτο Μιλτιάδους και Ειρήνη Σαλάτα Γεωργίου ενώ ο ίδιος συμμετέχει με ένα «κρυφό» ρόλο. Τα σκηνικά και κοστούμια είναι του Γιώργου Γιάννου και ο σχεδιασμός φωτισμού του Σταύρου Τάρταρη.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 χρονών

Πρεμιέρα: Παρασκευή: 3 Δεκεμβρίου, 2021 στις 8.30 μμ
Παραστάσεις στο Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, από 8 μέχρι 19 Δεκεμβρίου:
Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο (8.30 μμ) και Κυριακή (7.00 μμ)
Λάρνακα: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος, 8.30 μμ
Λεμεσός: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, Θέατρο Ριάλτο, 8.30 μμ
Πάφος: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, 7.00 μμ
*Η παράσταση της Πάφου ανεβαίνει σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου και το Round Table 7 Πάφου.

tickethour.com.cy / 7777 7040 / ACSCourier

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS