ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZ«Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά από το Bachelor»

«Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά από το Bachelor»

Με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος γνωστός και ως ζαχαροπλάστης, για τον Αλέξη Παππά τον οποίον και φέτος βλέπουμε στον Alpha ως τον Bachelor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε αποκαλύψεις για τον πρώην συμπαίκτη του και τον νέο του ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκποπή του OPEN πως «τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος».

«Δεν νομίζω πως μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Όσον αφορά τον ίδιο και μια ενδεχόμενη παρουσία ως… Bachelor, ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε πως «σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο».

Έτσι φαίνεται λοιπόν ότι αξιοποίησε τις 100.000 από το γνωστό ριάλιτι ο γνωστός ηθοποιός!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS