Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του! Τι λέει για το unfollow;

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του! Τι λέει για το unfollow;

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του! Τι λέει για το unfollow;

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης, μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό YouWeekly και εξομολογήθηκε τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους αλλά και πώς ένιωσε όταν είδε το unfollow της πρώην -πλέον- κοπέλας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Νεφέλη Γαζή: To unfollow στον Άνθιμο Ανανιάδη και η φωτογραφία με τον ενός μηνός γιο της

«Οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένεια της παίρνει αποφάσεις.. Εγώ είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί, γιατί δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος πατέρας… Για μένα προέχει το παιδί και να καταλάβουν όλοι τους ρόλους τους και να αγαπήσουν πέρα από τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μπορούν… Αν δεν μπορούν ή θα συνεχίσουν ή δεν θα συνεχισουν…»

Τι είπε επίσης για την πατρότητα και τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί του; Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα:

Ήσουν έτοιμος να γίνεις μπαμπάς;

Όχι. Δεν ήμουν ολοκληρωμένος στη σκέψη ότι θα κάνω οικογένεια αλλά ένιωθα έτοιμος να δεχθώ το γεγονός πως θα έρθει ένας άνθρωπος που πηγάζει μέσα από έναν έρωτα που έχω με τη γυναίκα μου, την οποία σέβομαι. Δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω και να το ζήσω 100% αυτό που ήρθε.

Πότε το έμαθες;

Ήμασταν με τη Μαρία έξι μήνες και πολύ αγαπημένοι. Συνέβη την περίοδο των παραστάσεων «Το πορτραίτο του Dorian Gray». Είναι μόλις 19 ετών, ένα αγνό κορίτσι, ένα πλάσμα που χτίζει συναισθήματα και την ίδια στιγμή είναι αρκετά ώριμη, μια δυναμική ηρωίδα που ήθελα να είναι μητέρα του παιδιού μου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *