Ο απίστευτος λόγος που Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν πίσω γαμήλια δώρα τους!

Ο απίστευτος λόγος που Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν πίσω γαμήλια δώρα τους!

Ο απίστευτος λόγος που Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν πίσω γαμήλια δώρα τους!

Κι όμως, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν γαμήλια δώρα συνολικής αξίας 9.3 εκατ. δολάρια που έφθασαν στο παλάτι.

Και αυτό, όχι γιατί το ζευγάρι είναι ακατάδεκτο, αλλά γιατί αυτό ορίζει ο νόμος του παλατιού, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί – Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με μαγιό στην Καραϊβική

Το πρωτόκολλο υπαγορεύει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να αποδεχθούν δώρα παροχής φιλοξενίας ή άλλων υπηρεσιών, προκειμένου να μην υπάρξει διάθεση εκμετάλλευσης προς όφελός τους.

Η βασιλική «γραμμή» ορίζει πως «η θεμελιώδης αρχή που διέπει την αποδοχή των δώρων από τα μέλη του Παλατιού, είναι ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτά δώρα, όπως φιλοξενία ή υπηρεσίες, που θα μπορούσαν ή θα μπορούσαν να φανερώσουν ότι το μέλος της Βασιλικής Οικογένειας έχει υποχρέωση έναντι του δότη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθαμε πού θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την Express, είναι η εταιρεία Bags of Love έστειλε στο ζευγάρι ασορτί μαγιό, με την ελπίδα να τα φορέσει στον μήνα του μέλιτος.

Πριν τον γάμο τους, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν ζητήσει αντί γαμήλιου δώρου, οι προσκεκλημένοι αλλά και όσοι το επιθυμούσαν να προχωρήσε σε δωρεά σε ένα από τα επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής τους: CHIVA, Crisis, Myna Mahalia Foundation, Little Soldiers του Scotty, StreetGames, Surfers Against Sewage και The Wilderness Ίδρυμα UK.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *