Ο Avicii πέθανε μετά από αυτοτραυματισμό – Η έκθεση για τα αίτια του θανάτου του

Ο Avicii πέθανε μετά από αυτοτραυματισμό – Η έκθεση για τα αίτια του θανάτου του

Ο Avicii πέθανε μετά από αυτοτραυματισμό –  Η έκθεση για τα αίτια του θανάτου του

Εξαιτίας μεγάλης απώλειας αίματος από αυτοτραυματισμό πέθανε ο Σουηδός διάσημος DJ Avicii.

Σύμφωνα με έκθεση για τα αίτια του θανάτου του που δόθηκε στην δημοσιότητα από το TMZ, ο DJ δημιούργησε ένα μεγάλο τραύμα στον εαυτό του με αποτέλεσμα να χάσει τόσο αίμα, ώστε να πεθάνει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Avicii αυτοκτόνησε με ένα σπασμένο γυαλί.

«O Aviii έσπασε ένα μπουκάλι και χρησιμοποίησε το γυαλί για να προκαλέσει μία θανατηφόρα πληγή», ανέφερε άτομο στην TMZ, αναφέροντας πως το γυαλί ήταν από μπουκάλι κρασιού.

Το σημείο όπου τραυματίστηκε ο DJ λέγεται πως ήταν ο λαιμός, σύμφωνα με δύο πηγές, αλλά ένα άλλο άτομο το αρνείται, σημειώνοντας πως έκοψε τις φλέβες τους. Πάντως το ακριβές σημείο του αυτοτραυματισμού δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο από αρμόδιους.

Να σημειωθεί πως ο Avicii βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 28χρονος επιτυχημένος DJ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι φίλοι του ανησυχούσαν τον τελευταίο καιρό μήπως έκανε ο ίδιος κακός στον εαυτό του.

Επίσης η οικογένεια του Avicii λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του εξέδωσε ανακοίνωση όπου και έκανε σαφές πως ο ίδιος αυτοκτόνησε.

«Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις σχετικά με το νόημα της ζωής, την ευτυχία. Δεν άντεξε άλλο, ήθελε να βρει ηρεμία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση η οικογένεια.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *