Ο Brad Pitt σε εξώφυλλο, για πρώτη φορά μετά το χωρισμό

Ο Brad Pitt σε εξώφυλλο, για πρώτη φορά μετά το χωρισμό

Ο Brad Pitt σε εξώφυλλο, για πρώτη φορά μετά το χωρισμό

Μετά από έναν επεισοδιακό και ιδιαίτερα αγχωτικό διάστημα, ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει και μιλάει στο περιοδικό GQ.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα τρία εξώφυλλα του περιοδικό με διαφορετικά πορτρέτα του ηθοποιού, αλλά κανένα απόσπασμα της συνέντευξής του.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο 53χρονος ηθοποιός ποζάρει για εξώφυλλο μετά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ηθοποιός και στα τρία πορτρέτα κοιτάζει απευθείας το φακό. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα βαθιά μπλε μάτια του, ενώ σε κανένα δεν είναι χαμογελαστός.

Μετά τη φωτογράφιση, παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη, την οποία το GQ περιγράφει ως μια «ακατέργαστη και στοχαστική» συζήτηση για την «αγάπη, την απώλεια, την πατρότητα και το πώς να προχωρήσουμε αφού τα πράγματα γύρω μας καταρρεύσουν».

Πάντως, η κατάσταση ανάμεσα στον ηθοποιό και την οικογένειά του φαίνεται να βελτιώνεται καθώς την περασμένη εβδομάδα και τα έξι του παιδιά τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά μέσα σε εφτά μήνες.

Τα παιδιά συνόδευαν για το Σαββατοκύριακο και δυο νταντάδες για τις οποίες σύμφωνα με πηγή γνωστή της κατάστασης, η Αντζελίνα Τζολί επέμεινε «γιατί είναι η μόνη που έχει την επιμέλεια των παιδιών» και «ο Μπραντ δεν χρειάζεται να έχει νταντάδες τώρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταντάδες ήταν κάτι που πρότεινε και ο θεραπευτής που επισκέπτεται η οικογένεια.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *