Ο Chance the Rapper κάνει «Hot Shower» με τους MadeinTYO και DaBaby

Ο Chance the Rapper κάνει «Hot Shower» με τους MadeinTYO και DaBaby

Ο Chance the Rapper κάνει «Hot Shower» με τους MadeinTYO και DaBaby

Το νέο video clip του Chance the Rapper κυκλοφορεί.

Ο Chance the Rapper αποκαλύπτει το music video για το catchy τραγούδι «Hot Shower» με τους MadeinTYO και DaBaby.

Το video clip του single κυκλοφορεί μετά την εμφάνιση του ράπερ στο «Saturday Night Live», όπου ανέλαβε επιπλέον και την παρουσίαση αυτού του της εκπομπής.

Το «Hot Shower» είναι από τα τραγούδια του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου του Chance the Rapper, το «The Big Day» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 των ΗΠΑ.

Το άλμπουμ αντιπροσωπεύει τη ζωή μέσα από τα μάτια του Chance και το σύνθετο ρόλο του ως πατέρας, σύζυγος, ράπερ, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Όπως δηλώνει ο τίτλος του, το «The Big Day» (Η Μεγάλη Μέρα) είναι εμπνευσμένο από όλα τα συναισθήματα που ένιωσε ο Αμερικανός καλλιτέχνης την ημέρα του γάμου του.

Εκτός από τους Chance the Rapper, MadeinTYO και DaBaby, στο music video του «Hot Shower» εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Jake Johnson και Kel Mitchell.

Ο Chance the Rapper υποδύεται έναν γυμναστή που καλείται να προσφέρει βοήθεια στον Johnson, ο οποίος απειλείται από μία συμμορία. Στα easter eggs του video clip συμπεριλαμβάνεται ένας φόρος τιμής στην ταινία «Superbad» (2007).

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ο βραβευμένος με Grammy ράπερ ξεκίνησε την περιοδεία του «The Big Day», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιήσει συνολικά 35 συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά.

Πηγή :

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *