Ο Χριστόπουλος στην αντεπίθεση για το Game of love: «Δεν μας σοκάρει τίποτα!» (βίντεο)

Ο Χριστόπουλος στην αντεπίθεση για το Game of love: «Δεν μας σοκάρει τίποτα!» (βίντεο)

Ο Χριστόπουλος στην αντεπίθεση για το Game of love: «Δεν μας σοκάρει τίποτα!» (βίντεο)

Μεγάλη έκταση πήρε η προβολή του νέου ριάλιτι Game of Love, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε και των αρνητικών κριτικών που πήρε λόγω των ερωτικών  σκηνών μεταξύ των παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Game of Love» κόπηκε από την κυπριακή τηλεόραση – Επί ποδός το ΕΣΡ!

Ο Χάρης Χριστόπουλους μίλησε για την επίθεση αυτή που δέχεται το ριάλιτι το οποίο παρουσιάζει στην εκπομπή DOT:«Δεν μπορώ να καταλάβω και η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι και λίγο. Έχουμε δει τόσα και τόσα ριάλιτι. Τα έχουμε δει όλα. Ακόμα και ζευγάρια άγνωστοι να είναι πάνω σε κρεβάτια. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα. Για αυτό σας λέω, δεν το έχετε δει. Το θέμα νομίζω που έχει σκανδαλίσει πάρα πολύ την κοινωνία είναι ότι τα κορίτσια όταν πάνε για μπάνιο φοράνε μαγιό. Εγώ θα μπορούσα να είμαι παίκτης σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο υπερβολικός ο κόσμος. Έχουμε δει άλλα πολύ πιο τολμηρά και προσβλητικά προγράμματα προς τους παίκτες. Εδώ δεν προσβάλλει κανείς τους παίκτες».

Όσο για το βέτο που άσκησε η Φαίη Σκορδά, απαγορεύοντας να δείχνουν πλάνα του ριάλιτι στην εκπομπή της, ανέφερε: «Αυτό το αφήνω στην κρίση σας. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ και τους ηθικούς φραγμούς του και τα όρια του. Αν σοκάρει κάποιον παρουσιαστή η εικόνα αυτή, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Τώρα που το λες θα λέω και στους παίκτες να μην βλέπουν Πρωινό. Μας σοκάρει πάρα πολύ. Ναι, τελείωσε. Αντεπίθεση. Παιδιά τελείωσε θα τρώτε μόνο τα γιαούρτια σας και Πρωινό στην τηλεόραση τελείωσε. Θα βλέπουμε άλλο κανάλι. Αυτό θα κάνω. Δεν πήρα τη Φαίη Σκορδά τηλέφωνο. Μπορεί να μην το έχει σκεφτεί κιόλας. Το σέβομαι γιατί είπε την άποψη της και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν μας σοκάρει τίποτα. Ζούμε το 2018. Εντάξει, αυτό που συμβαίνει είναι λίγο σουρεαλιστικό. Νομίζω ότι θα βγει από κάποια γωνία κάποια κυρία με ένα πανό και θα πει «Σταυρώστε τους!».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *