Ο Χρίστος Θεοδώρου επιστρέφει στο «The Voice» – H επίσημη ανακοίνωση για το λάθος που έγινε

Ο Χρίστος Θεοδώρου επιστρέφει στο «The Voice» – H επίσημη ανακοίνωση για το λάθος που έγινε

Ο Χρίστος Θεοδώρου επιστρέφει στο «The Voice» – H επίσημη ανακοίνωση για το λάθος που έγινε

Μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω της αποχώρησης του Χρίστου Θεοδώρου από το «The Voice» και των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στην ψηφοφορία, ο Κύπριος καλλιτέχνης επιστρέφει στο talent show.

Το ΣΚΑΪ, με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρίστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρίστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια.»

«The Voice»: Σάλος με την αποχώρηση του Χρήστου Θεοδώρου

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *