Ο Cruze τα δίνει «Όλα» με καινούργιο single

Ο Cruze τα δίνει «Όλα» με καινούργιο single

Ο Cruze τα δίνει «Όλα» με καινούργιο single

Ένας νέος pop τραγουδιστής παρουσιάζει τη δική του πρόταση.

Ο Cruze, ένας από τους ταλαντούχους νέους pop τραγουδιστές, επιστρέφει δισκογραφικά και με το νέο του single μας τα δίνει «Όλα».

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, έχοντας μισές ελληνικές ρίζες, αφού ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Γερμανίδα.

Ο Cruze εξέφρασε την αγάπη του για την μουσική από πολύ μικρή ηλικία αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε ενεργά με αυτό. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 14 ετών, όταν ξεκίνησε σιγά – σιγά το μουσικό ταξίδι του, ενώ έχει κάνει μαθήματα κλασσικού πιάνου, αρμονίου και ορθοφωνίας στο Μόναχο.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με την pop μουσική. Έχει ήδη κυκλοφορήσει singles με την υπογραφή των Luminescence και Andy Nicolas και έχει κάνει live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Γερμανία.

Με υπομονή και σωστά βήματα, ο Cruze προσπαθεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του, τον στηρίζουν σε κάθε βήμα του.

Το «Όλα» είναι ένα «φρέσκο» pop track, στο οποίο ο Cruze συνεργάζεται ακόμα μία φορά με τους Luminescence και Andy Nicolas, οι οποίοι έχουν υπογράψει τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα, και ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πηγή : hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *