O Dior παρουσιάζει το J’ Adore in Joy, ένα φανταστικό λουλούδι

O Dior παρουσιάζει το J’ Adore in Joy, ένα φανταστικό λουλούδι

O Dior παρουσιάζει το J’ Adore in Joy, ένα φανταστικό λουλούδι

J’ Adore in Joy. Ένα νέο φανταστικό λουλούδι.

Ένα ζωντανό άρωμα, ένα νέο J’adore έρχεται στον κόσμο σε αρμονία με τις ισχυρές εικόνες που το πηγαίνουν πίσω στις ρίζες του. Διαποτισμένο με τη δύναμη της ζωής αναδημιουργείται για να ανακαλύψει εις βάθος και καλύτερα το βαθύτερο νόημα του ονόματός του. Ισχυρό και ζωντανό, το επιφώνημα ξεπετιέται σαν μια διακήρυξη αγάπης για ζωή: J’adore In Joy! Το άρωμά του δημιουργεί ένα νέο λουλούδι,προϊόν φαντασίας, που είναι εντυπωσιακά όμορφo.

Ο François Demachy, Αρωματοποιός του Dior, ενορχήστρωσε αυτή τη δημιουργία επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του θρυλικού μπουκέτου βασιζόμενος σε μια εκπληκτική νότα του Fleur de Sel και στο δημιουργημένο κατά παραγγελία Ylang, βγαλμένο από την Grasse για να γίνει ένα λουλούδι του Dior. Η τέλεια αρμονία του ανθίζει μέσα από ένα λαμπερό ροδακινί -χρυσό χρώμα, ξεχειλίζοντας ζωή.

Πολυτελές και όμως αυθόρμητο, το J’adore In Joy είναι μια στιγμιαία ευχαρίστηση που μπαίνει κατευθείαν στο θέμα. Ένα άρωμα που κυριολεκτικά “μυρίζει” χαρά.

J’adore In Joy μοιάζει με κάλεσμα για ζωή.

Το Fleur de Sel στην άνθισή του

Ο François Demachy καταδύεται μέσα στη λουλουδένια φύση του J’adore και την στολίζει την με την τολμηρή γοητεία μιας νέας λουλουδένιας-φρουτώδους-αλμυρής συμφωνίας. Έχει δημιουργήσει μια αλμυρή λιχουδιά που είναι τόσο πρωτότυπη όσο και αιφνιδιαστική.

Μια εξαιρετικά αισθητηριακή σύνθεση, το J’adore In Joy προκαλεί πολλαπλά συναισθήματα. Αν και είναι άμεσα ελκυστικό, η σαγηνευτική του πρόκληση ωστόσο, μας κάνει να αναρωτιόμαστε… Το J’adore In Joy ξυπνά το ‘ενδιαφέρον’ μας μέσω της ασυνήθιστης γοητείας του. Το νέο αυτό άρωμα εκφράζει έναν ζωντανό πλούτο και μια γλυκύτητα που παρ’ όλα αυτά διατηρεί μια χαρούμενη και διεισδυτική αλμυρή φρεσκάδα!

Με το Fleur de Sel, μια νέα ιδέα γεννιέται
Ανθίζοντας γύρω από τα θρυλικά λουλούδια του J’adore – το Jasmine Sambac, το Neroli και το Tuberose – αυτό το Fleur de Sel μοιάζει να έχει σταθεί στην άκρη της γλώσσας σας. Υποστηρίζεται από το Ylang Μαδαγασκάρης, δημιουργημένο κατά παραγγελία στην Grasse, σε μια μεταμόρφωση που επιτρέπει την αλμυρή πτυχή αυτού του εκπληκτικού λουλουδιού να λάμψει.

Στο κέντρο της δομής του, το Ylang Heart του J’adore In Joy είναι ο βασικός θεμέλιος λίθος της σύνθεσης, η οποία το περιβάλλει χωρίς να το κάνει βαρύ. Η φρέσκια και λουλουδένια αλμυρή νότα διατρέχει τη γλυκιά πληρότητα του χυμώδους ροδάκινου.
Αυτοί οι αισθησιακοί σύμμαχοι συνθέτουν ένα ελαφρύ, αλμυρό νέκταρ, τόσο δροσιστικό όσο και ένα όμορφο ώριμο φρούτο.

“Με το J’adore In Joy, δημιούργησα μια πρωτότυπη φρουτώδη-αλμυρή συμφωνία για να κάνω τα λευκά λουλούδια να λάμψουν. Αυτό το “Fleur de Sel ” είναι μοντέρνο σε στυλ και κυριολεκτικά “μυρίζει” χαρά”. François Demachy, Dior Perfumer-Creator

Μια καρδιά Ylang βγαλμένη από την Grasse
Ένα υπέροχο και μεθυστικά ισχυρό τροπικό φυτό, το Ylang Ylang (που σημαίνει “λουλούδι των λουλουδιών” στη γλώσσα της Μαλαισίας) είναι περιζήτητο για τις εξωτικές του λουλουδένιες νότες και για την άμεση αισθησιακή του έλξη. Για το J’adore In Joy, o François Demachy επέλεξε μια συγκεκριμένη ποιότητα από το πολύ μικρό νησί του Nosy Be, στα ανοικτά των ακτών της Μαδαγασκάρης.

“Ο λόγος που ήθελα αυτή τη συγκεκριμένη ουσία του Ylang από το νησί του Nosy Be είναι ότι διαθέτει τις νότες που είναι πολύ κοντά στο λουλούδι, καθώς και μια αλμυρή νότα. Ως εκ τούτου, ενώνεται τέλεια με τη σύνθεση του J’adore In Joy, το οποίο από μόνο του είναι χτισμένο πάνω σε μια διεισδυτική αλμυρή συμφωνία”, δηλώνει ο François Demachy.

Δυναμικά λουλουδένια, αυτή η ουσία του Ylang δεν ήταν ωστόσο ακριβώς αυτό που περίμενε ο Δημιουργός Αρωμάτων, ο οποίος ήθελε κάτι που να ήταν ακόμα πιο κοντά στο άρωμα του λουλουδιού. Για να αποκτήσει αυτό το Ylang, έπρεπε να πάει στην Grasse, τη γενέτειρα των λουλουδιών και της μετατροπής τους, ώστε το λουλούδι να υποστεί μια τελευταία μεταμόρφωση.

Ήταν εδώ, μαζί με τους εμπειρογνώμονες της Grasse, όπου ο François Demachy επέλεξε μια συγκεκριμένη ουσία του Ylang. Μία ουσία χωρίς κάποια από τις ανεπιθύμητες “φαρμακευτικές” ή καμένες νότες. Ήξερε ότι το έργο της μετατροπής πάνω σε αυτό το Ylang θα δώσει έμφαση στην κατάλληλη αλμυρή νότα για το J’adore In Joy.

Μια στήλη απόσταξης στήθηκε, και η μακρά διαδοχή των πολυάριθμων βημάτων απόσταξης οδήγησε στη νέα ουσία Ylang Heart Essence, διαμορφωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, βελτιωμένη και ενισχυμένη. Χάρη σε αυτή τη μακράς διάρκειας επιχείρηση, που απαιτούσε διαίσθηση, ένα προσεκτικό αυτί και τεχνογνωσία, αυτή η όμορφη, αλμυρή, και λαμπερή αρωματική νότα μπορεί να λάμψει τελικά στο J’adore In Joy.

Το Ylang Heart ήταν δημιουργημένο ειδικά για το J’adore In Joy στη Grasse. Αυτό το λουλούδι, που εφευρέθηκε με πολλή υπομονή, απολαμβάνει την ηρεμία, τη μόνη εγγύηση για μια διαχυτική αρωματική νότα, μια νότα άμεσης ομορφιάς.

“Στην Grasse, η συζήτηση μεταξύ αρωματοποιού και χημικού είναι υψίστης σημασίας.
Η τεχνογνωσία τους είναι ασύγκριτη, δεδομένου ότι προέρχεται από μια μακρά ιστορία που συνδυάζει δεξιοτεχνία και δημιουργικότητα, επιστήμη και οξυδέρκεια. Αυτή η προδιάθεση και η γνώση δεν συναντιέται πουθενά αλλού. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τέτοια λεπτό οσφρητικό έργο, όπως συνέβη με το Ylang Heart για το J’adore In Joy. Και από εκεί είναι, επίσης, από όπου προέρχεται η πολυτέλεια των αρωμάτων του Dior” François Demachy, Dior Perfumer-Creator

Το τεχνικό κατόρθωμα ενός αισθητηριακού μπουκαλιού
Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε την εντύπωση ότι θα αγγίζαμε το J’adore με αυτόν τον τρόπο, να έχουμε την εμπειρία απλά κοιτάζοντάς το. Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς μέσω ενός πραγματικού τεχνολογικού επιτεύγματος. Το γυαλί του αμφορέα του J’adore In Joy είναι τόσο λεπτό, που το όραμα του αρώματος μετατρέπεται σε αίσθηση. Το ποπ και ροδακινί – χρυσό χρώμα του αρώματος λαμπυρίζει και λάμπει χάρη σε μια κυρτή βάση που διαχέει το φως. Το J’adore In Joy γίνεται αισθητή, ζώσα ύλη, σε αρμονία με ένα όνομα που το εγκαθιδρύει ως ένα μανιφέστο για τη χαρά της ζωής.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *