O Dior παρουσιάζει το Sauvage Very Cool Spray Fresh Eau de Toilette

O Dior παρουσιάζει το Sauvage Very Cool Spray Fresh Eau de Toilette

O Dior παρουσιάζει το Sauvage Very Cool Spray Fresh Eau de Toilette

Τι σημαίνει να είσαι cool; Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όμως, πάνω απ’ όλα, είναι η υπέρβαση των ορίων και η ανακάλυψη του δικού μας χώρου. Μπορεί ένα άρωμα να είναι cool; Σίγουρα, αν στέκεται στο ύψος της πρόκλησης που σημαίνει φρεσκάδα,  άνεση και… ελευθερία. Το νέο Sauvage Very Cool μας δείχνει την καινούρια διάσταση του Sauvage Eau de Toilette, από το δημιουργό αρωμάτων του Dior, François Demachy, με μια νέα, αρρενωπή και άμεση τεχνική εφαρμογής. Αυτή η τολμηρή σύνθεση δεν είναι ούτε αντίγραφο ούτε μια ελαφριά έκδοση του αρώματος Sauvage αλλά μια πιο ελεύθερη παραλλαγή, ιδανική για ταξίδια, που χαρίζει φρεσκάδα και μεταφέρει τη μαγεία της εφαρμογής του αρώματος σε ένα μοναδικό, δροσερό, άγριο σπρέι.

 SAUVAGE VERY COOL SPRAY

Μια πρωτότυπη τεχνική διαδικασία για ένα άρωμα που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, μια συσκευασία onthego.

Ποιος είναι ο νέος τρόπος του Sauvage Very Cool Spray στην εφαρμογή του αρώματος;

Πολύ απλά σπάζοντας τους συνήθεις, και συχνά περίπλοκους, κανόνες της αρωματικής τελετουργίας.

Αυτή η νέα σύνθεση έχει κλειστεί σε ένα καινοτόμο, κομψό μπουκάλι που είναι δυνατό και ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού. Εγκαταλείποντας τα ανδρικά μπάνια, ταξιδεύει ελεύθερα, παρακινώντας τους άνδρες να φορούν άρωμα όπου θέλουν και όποτε θέλουν. Το Sauvage Very Cool Spray είναι ένας πιστός, πρακτικός σύντροφος για τα ταξίδια που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, να πεταχτεί μέσα σε μια τσάντα ή να γλιστρήσει σε μια τσέπη.

Τέλος, το Sauvage Very Cool Spray με τη δυνατότητα ψεκασμού προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ακόμα και με ανεστραμμένο μπουκάλι, κάνει την εφαρμογή του αρώματος γενναιόδωρη, δροσερή, αρρενωπή και εύκολη ανά πάσα στιγμή. Η αίσθηση φρεσκάδας είναι έντονη και άμεση.

«Η καινοτόμα τεχνική διαδικασία του Sauvage Very Cool Spray θέτει πραγματικά τη δημιουργική  κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα, το πρωτότυπο, ισχυρό σπρέι μικροδιάχυσης ήταν καθοριστικός παράγοντας, όταν δούλευα πάνω στο άρωμα. Αυτή η αφθονία στο σημείο του ψεκασμού με ώθησε να ξαναδουλέψω την ισορροπία της σύνθεσης. Μου άρεσε επίσης η ιδέα ενός εύχρηστου, εύκολου στη μεταφορά προϊόντος που να είναι ευχάριστο για καθημερινή χρήση.»

François Demachy,

Δημιουργός  Αρωμάτων του Dior.

Μια πρωτότυπη οικολογικά υπεύθυνη τεχνική διαδικασία                                   

Η τεχνολογική καινοτομία του Sauvage Very Cool Spray βασίζεται σε μια πρωτότυπη τεχνική διαδικασία φιλική προς το περιβάλλον, που είναι αποκλειστική στα αρώματα του Dior. Το Eau de Toilette προστατεύεται από το φως με μια ελαφριά θήκη αλουμινίου που κυκλοφορεί σ’ ένα μπουκάλι από άθραυστο αεροζόλ. Με κάθε ψεκασμό, η θήκη αλουμίνιου συμπιέζεται από τον αέρα, που την περιβάλλει και αυτό χρησιμεύει ταυτόχρονα  ως ένα οικολογικά υπεύθυνο προωθητικό, σε αντίθεση με τα κλασικά αεροζόλ, που χρησιμοποιούν σε γενικές γραμμές αέρια. Χάρη σε αυτή την τεχνική απελευθερώνεται μόνο το άρωμα χωρίς να αναμειχθεί με αέρια ή αέρα. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι το γενναιόδωρο σπρέι διαχέει ένα σύννεφο μικροσταγονιδίων πιο δυναμικά από ό,τι γίνεται με τον κλασικό ψεκασμό.

SAUVAGE VERY COOL SPRAY

Το άρωμα του Sauvage σε μια νέα εκδοχή

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ούτε εντελώς διαφορετικό… αυτό το νέο Sauvage χαρίζει τις αρχικές αποχρώσεις του αρώματος ενώ διατηρεί  την έντονη φρεσκάδα του. Ο François Demachy έδωσε έμφαση από την αρχή στο γεγονός ότι το Sauvage Very Cool Spray δεν δημιουργήθηκε ούτε ως μια ελαφρύτερη έκδοση του Sauvage, ούτε ως κολόνια.

Η επαναστατική συσκευασία του μπουκαλιού σε συσκευασία on-the-go ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία αυτού του αρώματος. Καθώς η μοίρα του Sauvage Very Cool Spray ήταν να ταξιδέψει και να περιπλανιέται ανεμπόδιστα, η σύνθεση έπρεπε να παραμείνει πιστή στο καθαρό και ισχυρό άρωμα Sauvage και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει τη γενναιόδωρη, άνετη εφαρμογή, απαλλαγμένη από κάθε περιορισμό.

Έτσι, ο δημιουργός αρωμάτων αποφάσισε να ‘ερμηνεύσει’ το Sauvage χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υπογραφή του.

Η πρώτη αίσθηση του αρώματος κυριαρχείται από μια άμεση και αρρενωπή έφοδο δροσιάς από Περγαμόντο Καλαβρίας. Συνδυασμένη με μία έντονη νότα Γκρέιπφρουτ,  η σύνθεση παίζει μια συναρπαστική μελωδία διαχυτικής  Λεβάντας που περιέχει νότες κάμφορας, τελειοποιώντας την αίσθηση “καθαρότητας” και ευεξίας.

Το Sauvage Very Cool Spray είναι τόσο δροσερό όσο και εκφραστικό υπογραμμίζοντας το άρωμα της σύνθεσης του Sauvage καθώς την εμποτίζει με μια έντονη χαλαρότητα.

«Παρά το γεγονός ότι το Sauvage Very Cool Spray είναι μία τόσο  “άμεση”  σύνθεση όσο το Eau de Toilette, το είδα ως έναν τρόπο για να δοθεί έμφαση στη σύνθεση  του  Sauvage. Ήθελα να αποκαλύψω τη δομή και το άρωμα του , έτσι ώστε αυτή η αναζήτηση για ελαφρότητα και φρεσκάδα να παραμένει μια ισχυρή υπογραφή.»

François Demachy,

Δημιουργός Αρωμάτων του Dior

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *