Ο Dior παρουσιάζει έναν λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένο στο SKINCARE

Ο Dior παρουσιάζει έναν λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένο στο SKINCARE

Ο Dior παρουσιάζει έναν λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένο στο SKINCARE

«Η επιθυμία μου είναι να κάνω τις γυναίκες όχι μόνο πιο όμορφες, αλλά και πιο ευτυχισμένες». -Christian Dior

Ο Dior παρουσιάζει έναν λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένο στο SKINCARE, προσφέροντας μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία στο συναρπαστικό, πρωτοποριακό πεδίο της νεανικής ομορφιάς.

Μια επαγγελματική, αισθητηριακή εμπειρία

Για πρώτη φορά, το @DIORSKINCARE εισβάλλει στα εργαστήρια της περιποίησης δέρματος του Dior, παρουσιάζοντας τα μυστικά των συνθέσεων Dior μέσω αποκλειστικών εκθέσεων και συνεντεύξεων με επαγγελματίες (Επιστημονικός Διευθυντή, ερευνητές, θεραπευτές κλπ.).
Δείτε τι συμβαίνει στα παρασκήνια των εμβληματικών τοποθεσιών, που δημιουργείται η περιποίηση δέρματος Dior (οι κήποι του Dior, η βίλα στη Granville, το Helios Excellence Laboratory και τα κέντρα καινοτομίας του Dior στην Ασία).

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο
Όλοι οι λάτρεις της περιποίησης δέρματος θα μπορούν να παρακολουθούν tutorial, να ανακαλύπτουν τελετουργικά προσαρμοσμένα στον τύπο δέρματος και τον τρόπο ζωής τους και να μαθαίνουν τις τεχνικές μασάζ & εφαρμογής, που αναπτύσσονται στα Ινστιτούτα του Dior. Θα ενημερώνονται για τα πιο καινούρια προϊόντα και θα ανακαλύψουν εκ νέου τα κλασσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος Dior.

Θα παρέχεται αποκλειστική πρόσβαση σε μαρτυρίες των #lovers – φανατικών θαυμαστών του Dior Skincare, που θα μοιράζονται την εμπειρία τους σχετικά με την περιποίηση δέρματος και θα δέχονται συμβουλές – εξηγήσεις από τους Dior Skincare #makers – λάτρεις, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της σημερινής και της αυριανής περιποίησης δέρματος Dior.

Ένα ολιστικό περιοδικό
Σε κάθε νέο γεγονός, (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα της Μητέρας, κλπ.), εποχή ή θέμα (επιστροφή στο σχολείο, χειμερινή αποτοξίνωση, καλοκαιρινές διακοπές κ.λπ.), το @DIORSKINCARE θα προσεγγίζει την περιποίηση δέρματος όπως ένα περιοδικό, αισθητικά και εκπαιδευτικά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *