Ο Δώρος Ηρακλέους μάς μιλά για τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»

Ο Δώρος Ηρακλέους μάς μιλά για τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»

Ο Δώρος Ηρακλέους μάς μιλά για τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»

Μετά την τεράστια επιτυχία του «My Doll Story», ένα ακόμη πρότζεκτ έρχεται να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το οποίο πρoσφέρει μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου.

Το νέο πρότζεκτ ονομάζεται «Let’s Hippo» και είναι εμπνευσμένο από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, που φτιάχνονται από τα παιδιά στην Κένυα με πολλή αγάπη και μεράκι. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Sophia Foundation και της Partners Y&R, με διαχρονικό υποστηρικτή τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ο Φιλελεύθερος».

Στο πρότζεκτ πρωταγωνιστούν 20 ιπποπόταμοι οι οποίοι κατασκευάστηκαν στην Κύπρο από fiberglass, με τη βοήθεια του Πανίκου Τεμπριώτη, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης προσπάθειας.

Ακολούθως, παραδόθηκαν ένας – ένας στα χέρια 20 αναγνωρισμένων Κυπρίων καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να τους φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς γι’ αυτό τον καλό σκοπό.

Καθένας από τους συλλεκτικούς ιπποπόταμους θα «υιοθετηθεί» από μία εταιρεία ή ιδιώτη έναντι του ποσού των €5000 και το συνολικό καθαρό ποσό θα ενισχύσει το έργο και τις υπηρεσίες του Σοφία για τα Παιδιά. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ)

Στο πρότζεκτ συμμετέχει και ο καλλιτέχνης Δώρος Ηρακλέους, ο οποίος, μιλώντας για τον δικό του ιπποπόταμο, ανέφερε στο Like.com.cy ότι ονόμασε το έργο του «Ανώνυμες Εισφορές».

«Είναι εμπνευσμένο από όλους τους ανώνυμους που προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο στο έργο του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά».

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *