Ο Federer και τα κρυφά του ταλέντα στην κουζίνα

Ο Federer και τα κρυφά του ταλέντα στην κουζίνα

Ο Federer και τα κρυφά του ταλέντα στην κουζίνα

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πρωταθλητής του τένις Federer, ο βραβευμένος σεφ με Michelin Star Oldani και η διάσημη μελωδία του Μίκη Θεοδωράκη «Ζορμπάς»;

Ο ιταλικός κολοσσός ζυμαρικών Barilla, δημιουργεί με τη νέα του διαφημιστική καμπάνια μια συνάντηση κορυφής, όπου ο Federer καλείται υπό τις οδηγίες του σεφ Oldani, ιδανικό στον al dente τρόπο μαγειρέματος, που συμπίπτει με τη φιλοσοφία της Barilla, να μαγειρέψει σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας, υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Η απολαυστική διαφήμιση μοιάζει με χορογραφία, αφού οι κινήσεις των δύο πρωταγωνιστών ακολουθούν τον ρυθμό της μουσικής. Οι τρεις masters, Ο Federer στο γήπεδο, ο Oldani στην κουζίνα, και η Barilla στα ζυμαρικά, μας ανοίγουν την όρεξη για σπαγγέτι. Ο Federer με δεξιοτεχνία χρησιμοποιεί τις ντομάτες σαν μπαλάκια του τένις και το τηγάνι σαν ρακέτα.

Η εντυπωσιακή καμπάνια της μεγάλης ιταλικής εταιρείας ζυμαρικών Barilla, σε μόλις μία μόνο μέρα έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια προβολές, «σπάζοντας» όπως φημολογείται κάθε ρεκόρ.

Απολαύστε το βίντεο που θα σας ανοίξει την όρεξη για Barilla:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *