ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟΟ Γιώργος Χατζηπαύλου στη Λεμεσό με το «Τάιμινγκ»!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στη Λεμεσό με το «Τάιμινγκ»!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά το final tour της stand-up comedy παράστασης Τάιμινγκ!

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης Τάιμινγκ ξεκινά!

Παραστάσεις:

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, 19:00, Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα

Προπώληση εισιτηρίων: ACS Couriers & www.tickethour.com.cy

Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19
Εν ισχύ πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού ή ανάρρωσης Covid-19, ή εμβολιασμός με μία τουλάχιστον δόση εμβολίου συν αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών ή Rapid τεστ 48 ωρών.
Άτομα ηλικίας 6-11 ετών: Αρνητικό PCR ή Rapid Test 7 ημερών.
Εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 6 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS