Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιο τους – Όλες οι πληροφορίες (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιο τους – Όλες οι πληροφορίες (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιο τους – Όλες οι πληροφορίες (βίντεο)

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μετά από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, έκαναν γνωστό με μία λιτή κοινή ανακοίνωση ότι χωρίζουν. Οι δύο παρουσιαστές, που διατηρούν καλές σχέσεις έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τους γιους τους, θα είναι σύντομα και επίσημα χωρισμένοι, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Χαρούμενες στιγμές μαζί με τον γιο της, Δημήτρη και τη μητέρα της, Εύα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, οι υπογραφές στο συναινετικό διαζύγιο θα μπουν στις 12 Μαρτίου. Τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κος Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κος Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Κατά την εκπομπή, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έτσι, στις 12 Μαρτίου, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά : Ο γοητευτικός άνδρας δίπλα της που τράβηξε τα βλέμματα! (εικόνες)

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα που έχουν, τα έχουν μοιράσει έτσι ώστε να μην ταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ:

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *