Ο Γιώργος Μαυρίδης σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές

Ο Γιώργος Μαυρίδης σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές

Ο Γιώργος Μαυρίδης σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές

Αυτό τουλάχιστον δημοσίευσε ο ίδιος μέσα από  τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και tattoo artist ενημέρωσε τους followers του για την πρόταση που από την Κατερίνα Νοτοπούλου, για να κατεβεί ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε την γνώμη των ακόλουθων του, αν πρέπει να δεχτεί ή όχι την πρόταση και συνέχισε παρουσιάζοντας μερικά από τα θέματα που θα ήθελε να θίξει στην περίπτωση που τελικά κατακτήσει την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Δείτε το κείμενο του: 

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *